- 6,913
- 4,716
- 113
Senin gibi zeki adamın böyle şeylere kanaması kahretti beni Ömer kendine gelbeyler sa adamın biri bana tivitirdan bi id sifre yazdi girdim bu var feyk mi bu
Ekli dosyayı görüntüle 305432
Başlı görünce ne hissetdinSenin gibi zeki adamın böyle şeylere kanaması kahretti beni Ömer kendine gel
Evet dost Zengin oldun vereceğim hesaba vergisi olan 2 bin doları yatır para senindirbeyler sa adamın biri bana tivitirdan bi id sifre yazdi girdim bu var feyk mi bu
Ekli dosyayı görüntüle 305432
Önce dedim bu kesin 20000 x tutturdu sonra dedim bunda o şans yok kesin saçma biseydirBaşlı görünce ne hissetdin
Başlı görünce ne hissetdin
Demekki sandigin gibi deilmis.simdi gitti oraya gitis yapdi allah bilir tum bilgileride calindi awSenin gibi zeki adamın böyle şeylere kanaması kahretti beni Ömer kendine gel
Sil tozt ne bu emekli dayı yorumuDemekki sandigin gibi deilmis.simdi gitti oraya gitis yapdi allah bilir tum bilgileride calindi aw
Yok fazla bilgi istemiyor bu site öyle ipneligine paylaşmıştır kendiside biliyor yani sahte olduğunu sevgiye ilgiye muhtaç kardeşimiz askere gitse kendine gelecek te gitmiyor işteDemekki sandigin gibi deilmis.simdi gitti oraya gitis yapdi allah bilir tum bilgileride calindi aw
Onun yasindakilerin cocugu askerden geldi o hala askere gidicek awYok fazla bilgi istemiyor bu site öyle ipneligine paylaşmıştır kendiside biliyor yani sahte olduğunu sevgiye ilgiye muhtaç kardeşimiz askere gitse kendine gelecek te gitmiyor işte
Guiness rekorlar kitabına girmek istiyor bilerek gitmiyor en yaşlı asker olarakOnun yasindakilerin cocugu askerden geldi o hala askere gidicek aw
Bizde 47 yasinda var.bu daha genc onun yaninda.bide adam buraya tatile gelmis enselemislerdi adam zombi gibi geziyordu ortalikda.simdiki gibi 7 ay olsa yine idare eder adam 15 ay yapckdi ölmediyseGuiness rekorlar kitabına girmek istiyor bilerek gitmiyor en yaşlı asker olarak
Çekti dost konudakilere biner dolar yolladı sen almadiysan yaz arkadaşa yollar oParayı çektiysen bı etkinlik yap kank
ironiyi ciddiye alan bir arkadaşÇekti dost konudakilere biner dolar yolladı sen almadiysan yaz arkadaşa yollar o