Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Milyoner 300 Freespin veya 300 Freebet Deneme Bonusu

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
111
43
Bana yaptılar kardeşim ödemeyi 15 dk içinde geldi telefonla arayıp teyit ediyorlar bir ton soru soruyorlar ne oynadınız falan diye
Bu site ağır dolandırıcı olduğunu sen daha iyi bildiğin halde buraya paylaşım yapıp milleti sinirlendirip aile bireylerinin tek tek üstünden gecilmesi hoşuna gidiyorsa adres at

emirycc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
27
28
500 tl yatırıp tek kat çevrimli bonus aldım 2k yaptım çektirmediler 9200 lira çevriminiz var diye tamam dedim 9500 lira çevrim yaptım 4k çekim verdim iptal ettiler 18.000 çevriminiz var dediler destekten banladılar adamlara bi tane kötü söz söylemedim 18.000 çevrimi yaptım 30.000 çevriminiz var dediler böylece parayı kaybettirdiler. Yani totalde 500 lirayı 120-130 kat falan çevirtip çektirmediler. Uzak durun siteden bu siteyi öven de site adamıdır

irfanbaba37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
154
43
500 tl yatırıp tek kat çevrimli bonus aldım 2k yaptım çektirmediler 9200 lira çevriminiz var diye tamam dedim 9500 lira çevrim yaptım 4k çekim verdim iptal ettiler 18.000 çevriminiz var dediler destekten banladılar adamlara bi tane kötü söz söylemedim 18.000 çevrimi yaptım 30.000 çevriminiz var dediler böylece parayı kaybettirdiler. Yani totalde 500 lirayı 120-130 kat falan çevirtip çektirmediler. Uzak durun siteden bu siteyi öven de site adamıdır
En başından beri diyorum kardeşim geçmiş olsun seni 4 ay içinde ararlar şikayet vara yazar isen sikayetini kaldırman karşılığında ana para iadesi yapalım derler o zaman istediğini dersin onlara