Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Milliler Sırbistan Karşısında Liderlik için Parkede

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,494
1,800
113
Sırpların kadro derinliği çok fazla değil.
Bench olarak çok çok sağlamlar ama derinlik yok.
Pota altında Jokic'i tutmak ile uğraşmak yerine bence onu serbest bırakıp, sadece alpi ile uğraşmasıni sağlamak iyi olur. Jokic atmak yerine attırmaya başlarsa daha büyük sıkıntı. En güzel yanı da, Bogdanovic yok.
Yine de favori Sırbistan ama, ben ilk kez umutluyum. Bu milli takım Sırbistan, Almanya ya da Fransa'yı yenebilecek güçte. Oynarken keyif alıyorlar. Ben bu maçı kazanmaktan ziyade keyif alarak oynayacaklarını düşünüyorum. Umarım öyle olur. Harika bir maç bizi bekliyor.

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Bol sayı çıkar üst olur hemde tahminim iki tarafta atar herkes alt diyor ama ben sanmıyorum

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,494
2,648
113
Gruptan lider çıkan zaten Almanyayla oynuyor. Yani bu maç aslında önemsiz. Çünkü kazanan son şampiyonla oynayacak

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,494
1,800
113
Alperen aşırı dış atış denedi. Jokic'i zorlasa sayı da bulabilirken garip bir seçim oldu. İlk atışı soktu diye sanki %80 dış atışı var gibi üst üste denedi. Pota altında gayet iyi gidiyordu. Çok keyifli maç oluyor.