- 11,398
- 15,290
- 113
Böyle maçlarda hiç taraf bahsi almam ya korner ya üst oynarımburadada mı şike dönüyor arkadaş anlamadım ki gerçi üst oldu hepsi ama sonuçlar hep deplasman hep sürprizEkli dosyayı görüntüle 236677
Zenginsin o zamanBöyle maçlarda hiç taraf bahsi almam ya korner ya üst oynarım
bravo öyleyseBöyle maçlarda hiç taraf bahsi almam ya korner ya üst oynarım
Şikenin daniskası var lencheistan Moldova maçı nası 1.0 biter Ark rezillik Baska bısey deıl sokarım kumarına bizimki kumar deıl aptallıga gırıyo resmen ıneek gıbı sağmaya calısıyo lar orrr.. Çburadada mı şike dönüyor arkadaş anlamadım ki gerçi üst oldu hepsi ama sonuçlar hep deplasman hep sürprizEkli dosyayı görüntüle 236677
Fransa supriz demem danimarka taş gibi takım.buradada mı şike dönüyor arkadaş anlamadım ki gerçi üst oldu hepsi ama sonuçlar hep deplasman hep sürprizEkli dosyayı görüntüle 236677
Kantenin topu direkten döndü 83 gibi.taraf bahsi almadık zaten fransa 1.5 üst aldık ondan gitti yav
ilk gol iptal oldu dogru muydu izlemedimKantenin topu direkten döndü 83 gibi.
Trabzonlu oyuna girip gol atmasaydı 2 rahat olurdu 1-1 olunca kapandılar aw
ben liberallerin hiçbirini sevmiyorumbu fransayı hiç sevmiyorum zamanında pariste bulundum insanları tırt
bızım oynayamaya korktugumuz bahıs turlerı gelıyoFransa supriz demem danimarka taş gibi takım.
Ama belçika 4 yemesi hırvatlar 3 yemesi ilginç supriz .bu uluslar ligini onensemio bazı büyük ülkeler
:9Kıçına don al bi önce
Önemsemiyorsa neden full kadro çıkıyorlar ben de onu anlamadımFransa supriz demem danimarka taş gibi takım.
Ama belçika 4 yemesi hırvatlar 3 yemesi ilginç supriz .bu uluslar ligini onensemio bazı büyük ülkeler
Yedekleri oynatsa teknik hoca eleştiri yicek futbolcular onemsemio zatenÖnemsemiyorsa neden full kadro çıkıyorlar ben de onu anlamadım
Doğrudur Benzema attı iptal olduilk gol iptal oldu dogru muydu izlemedim