Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milli Ara Bitince Küllerimden Doğar Mıyım 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Hatalarım var milli araya girince daha net gördüm.

Artık bu hataları yapmayıp net kazançlar elde etmek istiyorum.

Sabah uynadığımda mutsuz değil görevi olan bir adam olarak uyanmak istiyorum.

Gece yattığımda uykumun direk gelmesini istiyorum sabah kalktığımda ise param yerinde olduğunu bilip amansızca mutlu uyanmak istiyorum.

Bu iki hafta içinde çok dersler alacağım üzüntü kelimesini duymak bile istemiyorum.

Yeni bir sayfaya var mısınız?

Sayfanın Adı: Mutlu uyuyup mutlu uyanmak.

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
517
113

Gece yattığımda uykumun direk gelmesini istiyorum sabah kalktığımda ise param yerinde olduğunu bilip amansızca mutlu uyanmak istiyorum.

Bu iki hafta içinde çok dersler alacağım üzüntü kelimesini duymak bile istemiyorum.

yO eni bir sayfa oynamaya devam ettikçe açılmayacak o yeni bir sayfanın adı kumar çünkü yeni bir sayfa açmakmı istiyorsun kumarı bırak!!!

hzmmt35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
990
208
43
kral yillardir hic mi degismez bir insan hep boyle seyler soylerken goruyorum seni

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
kral yillardir hic mi degismez bir insan hep boyle seyler soylerken goruyorum seni
Değişiyor aslında ufacık anlık bir karar işi bitirecek noktaya getirecek.

Bak sende burdasın ne değişti hiçbirşey bir gün anlık değişecek sende anlık değiştiğinde nasıl oldu diyeceksin.

Bu işler anında değişir sen bile fark edemezsin.

Bak sende burdasın bende ama ikimizden biri anında değişecek ışık hızında bunu vakti gelince anlayacaksın.

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
517
113
Tüm geçimim kumardan daha iyi nasıl konsatre oluruz diye konu açtım.

Kazanamıyorum diyen adam derhal direk uzaklaşmalı.
Kumar üzerinde ne yaparsan yap nasıl istatistikler yaparsan yap kafanda ne şekil de uygulamalar taktikler yaparsan yap kumarda uzun vadede kaybeden sen olacaksın buna umut bağlama derim helede sabır yoksa anlık kazanayım istiyorsan kusura bakmada donunu da buraya bırakabilirsim biz seni ayıplamıyız

samienes

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
28
18

tombala misali " yeni kartlar yeni şanslar bol şans bol bol şans " :)

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Kumar üzerinde ne yaparsan yap nasıl istatistikler yaparsan yap kafanda ne şekil de uygulamalar taktikler yaparsan yap kumarda uzun vadede kaybeden sen olacaksın buna umut bağlama derim helede sabır yoksa anlık kazanayım istiyorsan kusura bakmada donunu da buraya bırakabilirsim biz seni ayıplamıyız
Adama sorarlar sen niye burdasın sen niye ümit ediyorsun bunu bir başkasına sorarken demek ki seninde umudun var.

Umudu olmayan bir adam asla burda durmaz demek ki seninde umudun var.

Senin umudun varken bana bu soruyu sorman üzücü olarak bulurum.

Hepimizin umudu var.

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
517
113
Adama sorarlar sen niye burdasın sen niye ümit ediyorsun bunu bir başkasına sorarken demek ki seninde umudun var.

Umudu olmayan bir adam asla burda durmaz demek ki seninde umudun var.

Senin umudun varken bana bu soruyu sorman üzücü olarak bulurum.

Hepimizin umudu var.
Benim bizim aslında esas olarak bir umudumuz yok biz bsgımlı olmuşuz bu illetin tedavi olıyoruz şu gercegı anlayamıyoruzlçki bu süreçte boka gidiyoruz hayamıxı mahfediyoruz kumar konusunda hiç bir sekılde ben kendıme yenı bır sayfa açıyorum demek aptaşlıkıktır gerçekler acıdır......!!!

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113

abide.jpeg

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Benim bizim aslında esas olarak bir umudumuz yok biz bsgımlı olmuşuz bu illetin tedavi olıyoruz şu gercegı anlayamıyoruzlçki bu süreçte boka gidiyoruz hayamıxı mahfediyoruz kumar konusunda hiç bir sekılde ben kendıme yenı bır sayfa açıyorum demek aptaşlıkıktır gerçekler acıdır......!!!
Dost ben para kazanıyorum ondan yana şüphe yok ki.

Kaybetmiyorum günlük yemeğim, kahvem, faturam anında ödeniyor gece gece dertlenme sebebim milyon verecek kuponum tek ya da iki golden gitmesi.

Para olmasa burda durur muyum sence? Para olmasa kimse durmaz burda burası milli piyango bayisi değil.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
İsteme ağırlığına bağlı ne kadar istiyorsan ısrarlıysan geliyor bir şekilde.

Yoksa yerinde sayıyorsun bir bakmışsın 5 sene nasıl geçti bilmezsin.
İnsanları tüpün içine koyup çok uzun yıllar boyunca uyutuyorlarmış. Amerikada böyle birşey var. Ben de isterdim açıkçası. Ne güzel hep uyuyorsun işte :)

Dış dünyada ilgimi çeken hiçbir şey yok. Birbirinden yavşak ve çıkarcı insanlarla yüz göz oluyorsun hep

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
517
113
Dost ben para kazanıyorum ondan yana şüphe yok ki.

Kaybetmiyorum günlük yemeğim, kahvem, faturam anında ödeniyor gece gece dertlenme sebebim milyon verecek kuponum tek ya da iki golden gitmesi.

Para olmasa burda durur muyum sence? Para olmasa kimse durmaz burda burası milli piyango bayisi değil.
Kazandıgın zamanlarda oluyor elbettekı belkı inanmayacaksın ama ıkı ay hıc kaybetmeden bır fiil kazanfçdıgım zaöanları bilirim taa ki bır kaç kez kaybedene dek sonuç ıtobarıylr bakıyorsun ki kar ettıklerın fazlasıyla gıdıyor ister istemez kontrolü kaybedıyorsun bırdaha düzelene kadar elde avuçta bıtsey kalmıyor bu döngü herzaman böyle devam eder

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Tamam sen kazanamıyorsun kardeşim anladık senin anlayışına göre bizde kazanamayacağız. Boşuna burdayız senin inancına göre. Sende burda kazanamacağını bile bile fink atıyorsun buna acizlik derler.

Hem kazanamazsın diyip hemde koymaz mısın tarçınıma diyen adam sen misin?

Kazanamıyorsun burda ne işin var acizlik lan şunu söylemek.

Birine bir laf ederken önce anla sonra ifadeni dile getir.

1756770721968.png

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,049
113

sana bişey diyim mi. bizden bi bok olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...