- 2,246
- 695
- 113
Yarın başlıyor maçlar ne çekersek kardır
Bugüne özel yeni üyeliklerimizde geçerli 200 freespin kampanyamız mevcuttur. Maksimum kazanç 2000 TLdir. Gates Of Olympus oyununda ve Sweet Bonanza oyunlarında geçerlidir. Çevrim şartı 10 katıdır ve yatırım şartı bulunmamaktadır.Tam ayrıntılı hangi oyunda geçerli
Bu bilgiyi nereden aldın destek yokdaBugüne özel yeni üyeliklerimizde geçerli 200 freespin kampanyamız mevcuttur. Maksimum kazanç 2000 TLdir. Gates Of Olympus oyununda ve Sweet Bonanza oyunlarında geçerlidir. Çevrim şartı 10 katıdır ve yatırım şartı bulunmamaktadır.
Destek den ben konu açılmadan önce sıraya girmiştim eklendi ama oyunlar açılmıyor.Bu bilgiyi nereden aldın destek yokda
Oyunlar neden açılmıyor güncellememi varDestek den ben konu açılmadan önce sıraya girmiştim eklendi ama oyunlar açılmıyor.
Yoğunluk dan çöktü galiba bilmiyorumOyunlar neden açılmıyor güncellememi var
Diğer sitelerdede sorun var yine güncelleme oluyoYoğunluk dan çöktü galiba bilmiyorum
Nasıl girdiniz sıraya kaç dakikadır gıcık oldum 😄sıra 46
reis anında bascan şuaan destek yoğun oldugu için yakalaman gerekNasıl girdiniz sıraya kaç dakikadır gıcık oldum 😄
Aaa bi anda 60 oldu sırareis anında bascan şuaan destek yoğun oldugu için yakalaman gerek
destege gır mesaj attım 1 2 dk sonra sıraya aldıNasıl girdiniz sıraya kaç dakikadır gıcık oldum 😄