- 2,719
- 1,158
- 113
Ben demiyorum alt yada üst bitecek diye ama bu mac alt bitmez ikinci yari napoli golleri olur dedim ben neyse bol sanşlar herkese
şuan evde isportolu yada keçeli kalem buldum ben hazırım 😂Hala alt olma ihtimali var![]()
Holi Milan Napoli 2.5 alt özel oran actı beyler 3 oran 5k atiliyor 5k atın kapanmadan başka bir siteden de 2.5 üst girin 1.95 civari oranı var maks 300 tl zarar ederseniz isterseniz bekleyin 10. Dakika da falan daha yüksek orandan alın alt olursa diger siteden hem kayip bonusu hem de 5k direkt kâr edinDostlar bu maç alt biter kasaniz varsa katlayın üst de oynayin en fazla 300 kaybiniz olur demis yanlis hatirlamiyosam dogruyu bulun yanlis sa
Kase kurtuldu hadi iyisin bende alt olmucagini biliyordum bu macin rahat 4.5 üst bile olabilirben ciddiyim bu arada alt biterse ilk fotoyu buraya atcam birlikte yorum yapip istediniz seyide yazabilirim fjjdjd
Daha hala yanilmamis yatmazsa gelirSelam bir babayiğit vardı milan napoli maçı 2.5 alt oynayın diyen buralardamı acaba 🤣
Yatmaz yatmaz 😁Daha hala yanilmamis yatmazsa gelir
Daha alt maçSelam bir babayiğit vardı milan napoli maçı 2.5 alt oynayın diyen buralardamı acaba 🤣
Reis bu hangi uygulama
Aynen adam kesin kazanç sundu da nerden anlasinlarÖzel oran vardı kasaniz varsa caprazlayin demişti galiba
Yoksa o iptal bu hikaye devam etsin diyemiydi 🤣ben ciddiyim bu arada alt biterse ilk fotoyu buraya atcam birlikte yorum yapip istediniz seyide yazabilirim fjjdjd
2.5 üst banko ama 3.5 üste de iddaya girebiliriz jdjdhYoksa o iptal bu hikaye devam etsin diyemiydi 🤣
Kalem yanında miHadi napoli ayrılda gel 🤣