Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Michael Jordan'ın İmzalı Ayakkabısı 560 Bin Dolara Satıldı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,799
82,651
113

Jordan'ın 1985'te Chicago Bulls ile NBA'deki ilk sezonunda giydiği imzalı ayakkabının açık artırması, müzayede şirketi Sotheby'ın internet sitesinden gerçekleştirildi.

Koleksiyoner Jordan Geller'ın 2012'den bu yana sahip olduğu ABD'li efsane basketbolcunun maç ayakkabısı, 560 bin dolara alıcı bularak beklenenden yaklaşık 4 kat fazla fiyata satıldı.

Öte yandan, müzayedede satılan bir çift ayakkabı için en yüksek fiyata ulaşılarak rekor kırıldı.

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Çok paraya satılmış kimin aldığını açıklamamışlar öğrenseydik :)

twoface

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
122
43
Jordan "The Last Dance" ile yeni nesile kendini cok iyi anlatti baya iyi p&r yaptı bu donemde kobe ile kıyaslama tartışmalarında.Bence artık LeBron'un adı bile geçmiyor artık kıyaslama tartışmalarında.

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Millet kafayi yemis yaklasik 4 milyon degerinde ayakkabi vay aminyum....O paranin 10 da 1 i 400 bin yani bende olsa hayatim degisir.Adamlar zengin nereye para harcayacagini sasirmis.Bana dicekler 1000 lira vrcen jordanla taniscan diye vermem ne vereyim gider siteye atar katlarim.Adam gitmis ayakkabisina 4 milyon vermis hay sansini sevdigim dunyasi

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Millet kafayi yemis yaklasik 4 milyon degerinde ayakkabi vay aminyum....O paranin 10 da 1 i 400 bin yani bende olsa hayatim degisir.Adamlar zengin nereye para harcayacagini sasirmis.Bana dicekler 1000 lira vrcen jordanla taniscan diye vermem ne vereyim gider siteye atar katlarim.Adam gitmis ayakkabisina 4 milyon vermis hay sansini sevdigim dunyasi
Anaaa dur veririm la 1000 lira niye vermeyim tanistigimda bi esyasini biseyini isterim bende satar kose olurum

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
İnsanın Parası Olunca Neye Harcadığını Şaşırırmış :D

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Adamin ailesi kara para ayıklamış hepsi seneeyodur yoksa o ayakkabıyı alan adam mal olmasi lazim