Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Michael Jordan Hakkında İlginç Açıklama

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,827
82,671
113

Jordan’ın eski menajeri David Falk, spor radyosu WFAN’a yaptığı açıklamada, süperstarın etkinliklere katılma konusunda ne kadar seçici olduğunu aktardı.

Falk, Jordan’a üç yıl önce 100 milyon dolarlık bir teklif getirildiğini belirterek, “Bütün yapması gereken bir anlaşmayı duyurmak için programda bir iki saat görünmekti ama bu teklifi reddetti.” ifadelerini kullandı.

Teklife ilişkin detay vermeyen Falk, Jordan’ın davet edildiği etkinlikler konusunda çok seçici olduğunu kaydetti.

Genellikle gözlerden uzak kalmayı tercih eden Jordan, en son geçen ay spor kanalı ESPN’nin hakkında hazırladığı "The Last Dance" adlı belgeseliyle manşetlere çıkmıştı.

Chicago Bulls takımının eski yıldızlarından Jordan, 2003’te potalara veda ederek 40 yaşında emekli olmuştu.

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
485
83
Sarı saçlı james bond da 326 milyon doları reddeddi filim yapımcıları yeni filim için teklif götürdü istemiyorum ben artık çok yoruldum param çok demiş

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Hemde nası şaka gibi biz olsak alalım kenarda dursun deriz:)

ayvaz43

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
97
15
8
Bence bu amerikali unlulerin vizyonlariyla alakali bir sey maradona arap takimi filan calistiriyordu en son amerikali unluler ticaret konusunda cok basarililar

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,827
82,671
113

Michael Jordan'ın Kobe Bryant İçin Yaptığı Konuşma | 24.2.2020