http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Miawbet 500 TL Deneme Bonusu ( Yatırımlı ) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
10
8
bu konuyu açan ikinci kişi bunun da mesaj sayısı 20 anca yeni üye statüsünde ve bu da ben yatıurım yapmadım bilmiyorum yazmış güzel oltalıyorsunuz bunlara banları çakardım ben olsam :D
Tanımadan Yorum Yapmak İyi bir şey Değil Kardeş Kaç senedir Üyeyim buraya aktif Olmasamda Üyeyim Sonuçta Foruma Sor Kime Ne yanlış Yapmışım Çok Bilenin Sonu İyi değil Haberin olsun

mustafa02219

Çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,129
825
113
Ağalar yatırım yapmayın buraya dolandirici

alsancak54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
80
28
Telegram hesabı 14 gün önce açılmış paylaşımları bu sabah güncellenmiş yatırım yapmayın miyavlarsınız vallaScreenshot_2025-11-14-18-26-22-819_org.telegram.messenger.jpg

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,320
14,542
113
Tanımadan Yorum Yapmak İyi bir şey Değil Kardeş Kaç senedir Üyeyim buraya aktif Olmasamda Üyeyim Sonuçta Foruma Sor Kime Ne yanlış Yapmışım Çok Bilenin Sonu İyi değil Haberin olsun
çok bilmiyorum ama tanımadığın siteyi paylaşmak çok mantıklı gerçekten ki açıldı bu zaten oynarsın yatırım yapar çekim yaparsın paylasırsın daha kendi denememmişsin konusunu açarsansite adamı denir yapacak bişey yok

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
234
83
Kasa 11k 1000 TL çöp ederim diyen varsa yazsın yaptıralım öderse (ki ödemez) 2k bana 8k ona haydi var mı parasını kaptırmak isteyen hdhdhdh

Mehmet2928

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
437
232
43
Merhaba dostlar simdi SMS geldi 500 tl 10 bin TL yap bin tl yatırım yap 10 bin tl cek.
Site adami degilim bende daha yeni uye olucam. Yatırım yapan olursa haber versin 😂

Allahım Yaratıyorsun bari takip et kulunu 🤲 dolandirilmaktan keyifmi alıyorsunuz 😡 Senin Hayatının Maxwini dolandirilmak olmuş Güzel insan 🖐

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,251
973
113

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,897
9,933
113
Bu konu nasıl hala açık kalıyor şaşırıyorum @Shellac insanların yüzde 95 dolandırıcı diyor ve öylede bu konunun aktif kalması doğru biseymi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...