- 8,900
- 10,996
- 113
2.70 falan oran arıyor 2 adımda 30k ya yürücek muhtemelen 😂
Butun maclar.devre neye oynck adamKral 2 kupon gelecek mi yoksa
Ben de öyle tahmin ediyorum oranı yakalamaya çalışıyor şu an bence Fenerbahçe maçına 3,5 girecek2.70 falan oran arıyor 2 adımda 30k ya yürücek muhtemelen 😂
Belki basket yaparButun maclar.devre neye oynck adam
Normalde ben de fenere 3.5 derdim ama mourinhodsn sonra işler çok değişti 2-0 ms yazarsa şaşırmam yaniBen de öyle tahmin ediyorum oranı yakalamaya çalışıyor şu an bence Fenerbahçe maçına 3,5 girecek
Ama 3,5 olacak gibi be KralNormalde ben de fenere 3.5 derdim ama mourinhodsn sonra işler çok değişti 2-0 ms yazarsa şaşırmam yani
Ben iy 1.5 oynadım maçı izledim kahroldum 3.5 olmaz demiyorum ama beni öpseler girmem garip bi futbol var sahadaAma 3,5 olacak gibi be Kral
Morata bunu beğendiAz alkmaar alır 2.47 iyi oran
TamamMorata bunu beğendi
Kanka ben fenerbahçeliyim ama galatasaray öyle kolay lokma değil ve daha oturmuş tecrübeli takım, ama az alkmar daha genç takım daha tecrübesiz zor maçAz alkmaar alır 2.47 iyi oran
Bolşans dost konuda devriye attıkKupon kazancını çekmek zorunda kaldım. Tümbetteki bonusu alabilmek için. Roll devam ediyor.
Site değiştirdim. Tümbet sevgililer günü bonusu aldım.
Kalan çevrim ortalama 20K
Başarılı olursa dağıtım yaparız..Ekli dosyayı görüntüle 724349
Biz de diyorduk nereye gitti bu ya Hoş geldin Kral bol şansKupon kazancını çekmek zorunda kaldım. Tümbetteki bonusu alabilmek için. Roll devam ediyor.
Site değiştirdim. Tümbet sevgililer günü bonusu aldım.
Kalan çevrim ortalama 20K
Başarılı olursa dağıtım yaparız..Ekli dosyayı görüntüle 724349