- 54,396
- 26,107
- 113
Sıkıntı çıkarabilirler
Alabilir ama yasak dost tekrarlanırsa bakiye iade edilebilirAyrıca tek maça Max 1 k dıyor ilk kuponu nasıl almıs canlıya bır bağlan sonra sıkkntı cıkarmasınlad
Canlıys bağlanması lazım sımdıdrn bakalımAlabilir ama yasak dost tekrarlanırsa bakiye iade edilebilir
Benim başıma geldi iyi niyetinizden dolayı herhangi Bi kisit yapmayacağız dediler Canlı desteğe bağlanın durumu izah edinCanlıys bağlanması lazım sımdıdrn bakalım
Bazen öyle yapıyorlarBenim başıma geldi iyi niyetinizden dolayı herhangi Bi kisit yapmayacağız dediler Canlı desteğe bağlanın durumu izah edin
Helal olsun öyle dediyse o siteBenim başıma geldi iyi niyetinizden dolayı herhangi Bi kisit yapmayacağız dediler Canlı desteğe bağlanın durumu izah edin
Banada demişti 1 sefere mahsus yapıyorlar öyle arkadaşında ilkse yaparlarHelal olsun öyle dediyse o site
Kural ihlaline giriyor oyuzdenHelal olsun öyle dediyse o site
Aynn dostBanada demişti 1 sefere mahsus yapıyorlar öyle arkadaşında ilkse yaparlar
Oder reıs tebriklerÇevrim bitti 20K çekim verdim bakalım ne olacak.
Bizde bu şans varken pek umutlu değilim ama 
Payfıx 1 saat ıcındeKaç dk ödüyor Tümbet? Ortalama
Cekim yontemine. BagliKaç dk ödüyor Tümbet? Ortalama
İns öderÇevrim bitti 20K çekim verdim bakalım ne olacak.
Bizde bu şans varken pek umutlu değilim ama Ekli dosyayı görüntüle 724412Ekli dosyayı görüntüle 724413
Kurallara uygun oynadın dimi dostBakalım umarım silmezler diyeceğim ama ak sistemi istesem de oynatmadı mesela. O ara nasıl oynadı kabul etti çok saçma.