- 1,202
- 1,083
- 113
Bol şansKupon kazanırsa bir kaç kişiye şana parası gönderelim. Min-Max çekim 20K
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 725251
20kya 20k daha mı veriyor yoksa direk 1kya 1k bonus mu verdiKupon kazanırsa birkaç kişiye şans parası gönderelim. Min-Max çekim 20K
Reıs geçen akşam tümbet çekim gelınce dagıtım dedın bekledık ödemedi mı bşey de demedın reısKupon kazanırsa birkaç kişiye şans parası gönderelim. Min-Max çekim 20K
1e 1 bonus20kya 20k daha mı veriyor yoksa direk 1kya 1k bonus mu verdi
Ödeme alamadım 10k kural dışı çekemedimReıs geçen akşam tümbet çekim gelınce dagıtım dedın bekledık ödemedi mı bşey de demedın reıs
Hahaha senden destek alırız kral keşke gelse deKral kuponu bari 20 k ya tamamlasaydın direk cekerdin en azından şimdi kuponun tutup 20 k ya tamamlayımm derken paket olmazsın umarım
Agacım yeri geliyo 999 1 k olmuyo olsa cekicez olmuyo işte ama böyle durumlarda akıllı olmak lazım keşke direk tamamlasaydınHahaha senden destek alırız kral keşke gelse de
Gecmıs olsun konu aç burda bağlayalım canlıya 1 kereden bşey olmaz hata öder siteÖdeme alamadım 10k kural dışı çekemedim
Sıfırladım slottaGecmıs olsun konu aç burda bağlayalım canlıya 1 kereden bşey olmaz hata öder site
Neresi ora1e 1 bonus
Boyle bir bonus yokki biz nasil alcaz1e 1 bonus
Ben de bonusu bulamadımBoyle bir bonus yokki biz nasil alcaz