Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mhmmtaydmir / 7K Hedef 50K Çekim

Kupon Miktarı
7000
Kupon Oranı
7.00

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,794
6,531
113
Pek bilmiş gibi değildin kankam, Laz kardeşim de açıklama yapmış o yüzden

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,794
6,531
113
Bayern 80e kadar üçler, benim kafamı Liverpool maçı kurcalıyor, oradan gol gelmesi daha çok içimi rahatlatacak.

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,767
11,716
113
O da bir şov kanka her yiğidin harcı değil tabii jfjl
Hjjahahha lan dün cluj gol atar dedim ilk yarı gol. Oldu adamlar kendi kalesine attı 3 dakika vara baktı iptal etti sonra 2 dakika sonra penaltı kazandı onuda atamadı indan sonra sıfırladım iste

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,794
6,531
113
Hjjahahha lan dün cluj gol atar dedim ilk yarı gol. Oldu adamlar kendi kalesine attı 3 dakika vara baktı iptal etti sonra 2 dakika sonra penaltı kazandı onuda atamadı indan sonra sıfırladım iste
Oluyor öyle şeyler kanka, ben de gündüz bi voleybol maçına oynadım diğer iki maç tutmuştu, 200 TL ye 1200 TL veriyordu kupon, son voleybol maçı takımım 6 sayı öndeyken 3 sayı geri düştü, kuponu bozdum 270 liraya, ben bozdum, takım geri döndü kazandı, bozduğum parayı da kaybettim şansıma edeyim :)

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,767
11,716
113
Oluyor öyle şeyler kanka, ben de gündüz bi voleybol maçına oynadım diğer iki maç tutmuştu, 200 TL ye 1200 TL veriyordu kupon, son voleybol maçı takımım 6 sayı öndeyken 3 sayı geri düştü, kuponu bozdum 270 liraya, ben bozdum, takım geri döndü kazandı, bozduğum parayı da kaybettim şansıma edeyim :)
Valla ya kötü olmuş seninde

miyunuz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
114
43
87 ye kadar city atacak Münih’te birazdan damlar