- 80,244
- 53,079
- 113
ImkansizBence City bugün tecavüz edecek kırmızılara
ImkansizBence City bugün tecavüz edecek kırmızılara
Aynn knkAma dedigim kadar zorladi demi![]()
Görecrz kankaLive parçalar knk cityi
Etsin başkanım sorun yok ama City eski City değil, Liverpool yener diyorum ben de.Ama tabii yesinler birbirini aradan Mahmut kardeş sıyrılsın sorun yok.Bence City bugün tecavüz edecek kırmızılara
İddaya girilir 😂😂Imkansiz
Tabikide orası öyleEtsin başkanım sorun yok ama City eski City değil, Liverpool yener diyorum ben de.Ama tabii yesinler birbirini aradan Mahmut kardeş sıyrılsın sorun yok.
Kanka vbetle iddiaya girebilirsin puahha daha saglam ben odeyememİddaya girilir 😂😂
Son 5 dkkMancester city _ liverpol
Bayern _Franfurt
2.5 üst
Başlama saati
19.30
Bol gollü maçlar inşallah 👏👏🙏🙏👏👏
@Mhmmtaydmir
Hahahahah forumun vbeti sensin gardaşımKanka vbetle iddiaya girebilirsin puahha daha saglam ben odeyemem
Evet takımlar sahadaki yerlerini almaya başladı, hakem fileleri kontrol ediyor, birazdan yazı tura atışı ile birlikte saha ve top seçimi yapılacak ve biz de artık nefeslerimizi tutacağız. Başarılar dört takıma da diyoruz. Başarılar Mahmudo diyoruz.Son 5 dkk
Helall dosttt👏👏👏👏👏Evet takımlar sahadaki yerlerini almaya başladı, hakem fileleri kontrol ediyor, birazdan yazı tura atışı ile birlikte saha ve top seçimi yapılacak ve biz de artık nefeslerimizi tutacağız. Başarılar dört takıma da diyoruz. Başarılar Mahmudo diyoruz.
Helal osimhen kardeşim. 🧿Helall dosttt👏👏👏👏👏
Son 1 dk dosttHelal osimhen kardeşim. 🧿
İnşallah rahat rahat gelir ikisi de, takımların yapısı itibari ile de öyle olması gereken maçlar, ama tabii bazen kör şeytan denk gelebiliyor, inşallah o gün bugün olmaz diyoruz ve maçlara geçiyoruz.Son 1 dk dostt