Gelir Gelir dk erken dahabi gol getir yeter dostum![]()
Gelir Gelir dk erken dahabi gol getir yeter dostum![]()
İyi bayramlarGelir Gelir dk erken dahaBayramın kutlu olsun bu arada girdik sayılır artık @Shellac senınde aynı şekil iyi Kurbanlar
![]()
seninde bayramın kutlu olsun güzel insanGelir Gelir dk erken dahaBayramın kutlu olsun bu arada girdik sayılır artık @Shellac senınde aynı şekil iyi Kurbanlar
![]()
o gol gelecek beklemedeyiz son 5 dakikaKupon fulham hatrına yapıldı ama tık yok su dklar gelir insallah
hadi inşallah yazık olcako gol gelecek beklemedeyiz son 5 dakika
yarına daha güzel kazançlar gelir umarım dostOlmadı en güvendiğim maçtı
Önemli olan sonucNayssss
e kadar verdi merak ettimNayssss
erhan forum da her gece biri kaldieiyor 3 5 k bize ne zaman sira gelecek 20 tl yi 50 tl yapamiyorum artikÖnemli olan sonuc5 scatter ne vercek bakalım
bende hiç sans yok bayrama kötü girdik oynamıyorum günü geçirsek kafi ama gercekten ugursuzluk vare
erhan forum da her gece biri kaldieiyor 3 5 k bize ne zaman sira gelecek 20 tl yi 50 tl yapamiyorum artik
2500x verir asyadaki turnuvada 6. Sıraya girdim ona sevindime
erhan forum da her gece biri kaldieiyor 3 5 k bize ne zaman sira gelecek 20 tl yi 50 tl yapamiyorum artik
Yarından kupon yap yüz misli atayım dostum gelirse kazancı atarım sanabende hiç sans yok bayrama kötü girdik oynamıyorum günü geçirsek kafi ama gercekten ugursuzluk var
bende yapam mi baskanYarından kupon yap yüz misli atayım dostum gelirse kazancı atarım sana
su bahtsiz uye nickini degistirem harbi ustumde var bir bahtsizlikbende hiç sans yok bayrama kötü girdik oynamıyorum günü geçirsek kafi ama gercekten ugursuzluk var