Pek şans yanımda değil 1 hafta 10 gündür dostum sağolasın tekten tekten son dakikada son saniyede gidio yada 1 gole kalıo olmuyo basiretsizlk varvarsa aklında güzel bi kupon gönder yapayım
Pek şans yanımda değil 1 hafta 10 gündür dostum sağolasın tekten tekten son dakikada son saniyede gidio yada 1 gole kalıo olmuyo basiretsizlk varvarsa aklında güzel bi kupon gönder yapayım
Gönder sen risk alPek şans yanımda değil 1 hafta 10 gündür dostum sağolasın tekten tekten son dakikada son saniyede gidio yada 1 gole kalıo olmuyo basiretsizlk var
BakimGönder sen risk al
Göztepe 1 1 den 1 de olabilirGönder sen risk al
Şans bizimle olsun o zamanGelirse 700 senin kusurat benim
3. kuponda ilk yarılar hepsi geldi maç sonucları yatıyorBugünde iyi gidiyoruz hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 82063
tamda dediğim gibi ah citatella ikinci yarı 0 yap şu maçıPerugia tek kale oynuyor golü ev atıyoro maçta garip şeyler dönebilir
Bi anda dönebilir bu lig analizlik değil şans yanındaysa gelir 1 dk da 2 gol çıkıo bazen3. kuponda ilk yarılar hepsi geldi maç sonucları yatıyor
İnş gelir turnuva sanırım senin durum pek anlamam ondan ama oran yakalamaya çalışıo sn1200 oran
evet izleyelim bakalım 2-1 bitsin bizim olsunKader maçı başladı
turnuvaya gücüm yetmez son günlerde sağlam adamlar girerİnş gelir turnuva sanırım senin durum pek anlamam ondan ama oran yakalamaya çalışıo sn