Yok la daha devamHüseyinin kupon kazandı Mehmet
Mac sonu mu oynadın senYok la daha devam
Evet Utah geldi öbürü maç sonu +1.5Mac sonu mu oynadın sen
Gelir yüksek ihtimal tebrikler güzel kupon yapmışsınbi maç kazandı yazıyor
baya düşündüm üstünde bakalım tek maça kaldıkGelir yüksek ihtimal tebrikler güzel kupon yapmışsın![]()
100 atsan iyidi be abibaya düşündüm üstünde bakalım tek maça kaldık![]()
180 veriyor hepsini atıcam dostum gelirse özelden papara yazarsın100 atsan iyidi be abi
Tamamda oraya nasıl giriliyor
Ula şükret benım hakkın yarısını aldın100 atsan iyidi be abi
Özelim kapalı180 veriyor hepsini atıcam dostum gelirse özelden papara yazarsın
AhhahahUla şükret benım hakkın yarısını aldınben 2 ganyana basar 200ü alır ilerlerdim ama yine yapamazdım işte
yarısı benım ben bilmem ben arkadaslıgımı yaparak paylastım sıra sendeAhhahahcunup
Tamam roll yaparız olur mu zaten fatura param yok yukseltmek lazım 230 lazimyarısı benım ben bilmem ben arkadaslıgımı yaparak paylastım sıra sendegelcek gibi duruyo suan
özelini aç ordan yaz kucuk dusuyoruz böyle o yok bu yok diyerek sigaramızı alalım rollinge sonra bakarızTamam roll yaparız olur mu zaten fatura param yok yukseltmek lazım 230 lazim
Dediğini yaptım yine olmadı kiözelini aç ordan yaz kucuk dusuyoruz böyle o yok bu yok diyerek sigaramızı alalım rollinge sonra bakarızmk gurur yaptım 2 ganyan vardı aklımda yıne suprız yaptık kaybettik
Profilini acözelini aç ordan yaz kucuk dusuyoruz böyle o yok bu yok diyerek sigaramızı alalım rollinge sonra bakarızmk gurur yaptım 2 ganyan vardı aklımda yıne suprız yaptık kaybettik