3 Eyl 2020 #61 E Enişte Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 78,218 84,935 113 MHKMHK' Alıntı: sağlık olsun rusların o kadar atması şaşırttı beni bu sırplar türkleri yer ama sırplardan nefret ederim umarım türkiye atar orda Genişletmek için tıkla ... Akdenizde golü atalımda Milli takımdan bir cacık olmayacak belli
MHKMHK' Alıntı: sağlık olsun rusların o kadar atması şaşırttı beni bu sırplar türkleri yer ama sırplardan nefret ederim umarım türkiye atar orda Genişletmek için tıkla ... Akdenizde golü atalımda Milli takımdan bir cacık olmayacak belli
3 Eyl 2020 #62 MHKMHK Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 2,751 5,122 113 erhanbey22' Alıntı: Akdenizde golü atalımda Milli takımdan bir cacık olmayacak belli Genişletmek için tıkla ... ordada geri çekilecekler dostum bir iki saat önce bizim dışışleri natoya anlaşma yapabiliriz demiş
erhanbey22' Alıntı: Akdenizde golü atalımda Milli takımdan bir cacık olmayacak belli Genişletmek için tıkla ... ordada geri çekilecekler dostum bir iki saat önce bizim dışışleri natoya anlaşma yapabiliriz demiş
3 Eyl 2020 #63 Deneme77 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 3,127 849 113 MHKMHK' Alıntı: sağlık olsun rusların o kadar atması şaşırttı beni bu sırplar türkleri yer ama sırplardan nefret ederim umarım türkiye atar orda Genişletmek için tıkla ... turkiye kadrosu duzgun olsa boyle olmazdı mert müldür neredeyse hic ılerı cıkmadı olumlu pas vermedı ahmed kutucuda duzgun oynamadı orta saha desen hıc yoktu sırlar ıle oynayacamız macta daha degısık olur
MHKMHK' Alıntı: sağlık olsun rusların o kadar atması şaşırttı beni bu sırplar türkleri yer ama sırplardan nefret ederim umarım türkiye atar orda Genişletmek için tıkla ... turkiye kadrosu duzgun olsa boyle olmazdı mert müldür neredeyse hic ılerı cıkmadı olumlu pas vermedı ahmed kutucuda duzgun oynamadı orta saha desen hıc yoktu sırlar ıle oynayacamız macta daha degısık olur
3 Eyl 2020 #64 E Enişte Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 78,218 84,935 113 MHKMHK' Alıntı: ordada geri çekilecekler dostum bir iki saat önce bizim dışışleri natoya anlaşma yapabiliriz demiş Genişletmek için tıkla ... Zaten basından beri anlaşma odaklıydılar, hayırlısı olsun diyelim
MHKMHK' Alıntı: ordada geri çekilecekler dostum bir iki saat önce bizim dışışleri natoya anlaşma yapabiliriz demiş Genişletmek için tıkla ... Zaten basından beri anlaşma odaklıydılar, hayırlısı olsun diyelim
4 Eyl 2020 #65 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,944 178,138 113 @MHKMHK Tebrikler dost işte buna sevinilir