Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MHKMHK / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
macı actıgım gibi 1-1 oldu :) janssen var depin forvetinde boş geçmez atar o da bir gol

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
brezilyadaki maça göre daha hızlı hic degilse izlemesi daha zevkli bunu

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
@bjornensz meksşka ligi zaten bol gollu gecıyor. ponte'nın attıgı gol tam bır mucıze en son ne zaman yle enterasan gol gordun :)

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
@bjornensz meksşka ligi zaten bol gollu gecıyor. ponte'nın attıgı gol tam bır mucıze en son ne zaman yle enterasan gol gordun :)
kendi kalesine atan görmedim de 2 hafta önce cl ön elemelerinde iy gol almıstım bir maça. 45+3te orta açtılar herif vurdu kafayı kaleci cıkmıstı kalecinin karnına carptı top döndü vuran adamın kafasına carptı tekrar gol oldu ahahahha

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
kendi kalesine atan görmedim de 2 hafta önce cl ön elemelerinde iy gol almıstım bir maça. 45+3te orta açtılar herif vurdu kafayı kaleci cıkmıstı kalecinin karnına carptı top döndü vuran adamın kafasına carptı tekrar gol oldu ahahahha
hahahah oda ıyıymıs :)

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Meksika'da ilk yarı 1 1 biten maçları sevmem ama bakalım belki gelir. Ben yatıyorum uyandığımda kazanır umarım :D