- 6,870
- 10,913
- 113
aynen dakika 2de attılar. erken gol laneti yoktur insallahTijuanada gol olmuş iki gole kaldik
aynen dakika 2de attılar. erken gol laneti yoktur insallahTijuanada gol olmuş iki gole kaldik
oldu onda gol 2gole tamam inşTijuanada gol olmuş iki gole kaldik
demekki benım yazmamı beklıyorlarmısilk yarı 1tane daha olursa ohh mis![]()
kendi kalesine atan görmedim de 2 hafta önce cl ön elemelerinde iy gol almıstım bir maça. 45+3te orta açtılar herif vurdu kafayı kaleci cıkmıstı kalecinin karnına carptı top döndü vuran adamın kafasına carptı tekrar gol oldu ahahahha@bjornensz meksşka ligi zaten bol gollu gecıyor. ponte'nın attıgı gol tam bır mucıze en son ne zaman yle enterasan gol gordun![]()
hahahah oda ıyıymıskendi kalesine atan görmedim de 2 hafta önce cl ön elemelerinde iy gol almıstım bir maça. 45+3te orta açtılar herif vurdu kafayı kaleci cıkmıstı kalecinin karnına carptı top döndü vuran adamın kafasına carptı tekrar gol oldu ahahahha
cok kacırıyor bunlar cok ilk yarı gelse bagrı yoksa 90'ı goruruz @MHKMHK son dakıların adamıaboo kaçana bak
valla uykum geldi cok fena da merak ediyorum kupon nasıl sonuclancak onu görüp öyle yatcamcok kacırıyor bunlar cok ilk yarı gelse bagrı yoksa 90'ı goruruz @MHKMHK son dakıların adamı![]()
valla ben dızı ızlıyorum ufak ekrandada maca bakıyorumvalla uykum geldi cok fena da merak ediyorum kupon nasıl sonuclancak onu görüp öyle yatcam![]()