recebim sen benım kalbimdesin her zaman kazanırsak sana parlıament var kaç adet oldugu kazanca baglıAhahhahahah![]()
recebim sen benım kalbimdesin her zaman kazanırsak sana parlıament var kaç adet oldugu kazanca baglıAhahhahahah![]()
Saat kacta gelem burayarecebim sen benım kalbimdesin her zaman kazanırsak sana parlıament var kaç adet oldugu kazanca baglı![]()
La olm şişelerle ilgilensene onla da sen roll yaparsın hey allam ya . Kaytarma akValla deneyecem kanka![]()
Gitmemekle daha iyi edersin her an gol olabilir maç çok ateşliSaat kacta gelem buraya![]()
Aha netten bakıyorum abiLa olm şişelerle ilgilensene onla da sen roll yaparsın hey allam ya . Kaytarma ak
Cıkmıom o zmanGitmemekle daha iyi edersin her an gol olabilir maç çok ateşli
@MHKMHK @Scorfield @Başkan @Shellac25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi
Lan yürü git köfte25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi
Ahahhashahahah harbiden böyle bir olay yaşandı mıHatırlıyomusun eskiden Bi site vardı @Erosus adını unuttum şimdi o site yok senin 470 tl kasan vardı alkollüydün şifreni vermiştin 10 tl 10 tl bas ben uyuyorum demiştin masa tenisinde 2.5 k yapmıştım sabaha kadar uyanık kalıp parayı sabah kalkıp bana umut adamsın sen kardeşimsin demiştin eyvallah abidemiştim 15 dakika onra o parayı sıfırladığın zaman sana içimden cok fena sövmüştüm haberin olsun
sen futbol dene ben rulet umut tenis bi konuda bulusalımBen direk 4 5 maç 10 oran kombin yapayım diyorum
İşleminizi kontrol ediyorum.... Lütfen hattan ayrılmayınız25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi
Bende basketsen futbol dene ben rulet umut tenis bi konuda bulusalım
Modlara yaz @Shellac25 kisiye 30 tl ödülünü kazanmistim dün gece. Kazananlar listesinde varım ama ödülüm gönderilmemiş, nolursun yardımcı olurmusun 1 gündür yollanır diye bekliyorum ama gelmedi
Niye bu şekil hitapta bulundun? Saygısızca değilmi? Sadece gelmesi gereken param gelmemişLan yürü git köfte![]()
özelden yaz shellaca