Sen kombinelisin rahat ol yeterki kazanalımKanka Allah için 3ünüz çekilişe düşünde ben çekeyim![]()
Ben kavga ederim açık konuşayım .şimdi mebla önemli kim eritirse diğerleri ona ayar olacak herkes sırayla takılsın bence![]()
Yok yok abi eğer ortak kasa kimde toplansın durumu olacaksa 3ünüze ben çekiliş yapayım hayalimdi bi kere çekmek ak yaSen kombinelisin rahat ol yeterki kazanalım
küfür serbest miBen kavga ederim açık konuşayım .
Umut kesin kaybetmese de kaybettim der biliyorum malımışimdi mebla önemli kim eritirse diğerleri ona ayar olacak herkes sırayla takılsın bence![]()
Lafları kes hain vatan hainiUmut kesin kaybetmese de kaybettim der biliyorum malımı
tabiki olm o nası sözküfür serbest mi
4600 bastıydık demi birinde routebette 5 k yapmak için hatırlıyorumHele Bi şöyle düşünün ce parayı Erosusa atıyoruz 1.10 a basıp patlıyor huyudur çünkü futbolda 1.0 lık maça dk 80 de hep 2.5 alt oynar patlıyor ve ıspartayı bombalıyorum
bi alıstırma yapalım bakalımtabiki olm o nası söz
Tam, Bi eşeklik etmiştin orda4600 bastıydık demi birinde routebette 5 k yapmak için hatırlıyorum![]()
AhahhahahahGece güzel bir eğlence görebiliyorum ve sabırsızlanıyorum o taştaş ortamı için![]()
sen hobi olarak yine cek kankaYok yok abi eğer ortak kasa kimde toplansın durumu olacaksa 3ünüze ben çekiliş yapayım hayalimdi bi kere çekmek ak ya![]()
3-4 gbı olsunGece güzel bir eğlence görebiliyorum ve sabırsızlanıyorum o taştaş ortamı için![]()
Valla deneyecem kankasen hobi olarak yine cek kanka![]()
Hep alkol hepp.Tam, Bi eşeklik etmiştin orda