- 6,720
- 2,434
- 113
Sende 2 buçuk melyon yok mermi alcak ama bende mermi var hali hazırda senin haberin olsunMermi 2 buçuk melyon haberin olsun
Sende 2 buçuk melyon yok mermi alcak ama bende mermi var hali hazırda senin haberin olsunMermi 2 buçuk melyon haberin olsun
adı bende saklı söylemem güzel gözlüm o benimBirisi var holigandan voleyi vurdu senin ve umutun haberi vardır ismini ifşa etmeyelim o geçim kaynağımız olcak holigan ödeyince siz rahat olun az önce telefondaydım sermayeyi bulduk![]()
Evet haberim varBirisi var holigandan voleyi vurdu senin ve umutun haberi vardır ismini ifşa etmeyelim o geçim kaynağımız olcak holigan ödeyince siz rahat olun az önce telefondaydım sermayeyi bulduk![]()
Whatsapp tan ve instagramdan yardımcı oluyorum sadece kardeşim dostlara borcu olanlara söylersin , hayrına yapıyorum bu işi utandırma beniBarışı bilen bilir kasa katlıyor 200ü 5 dk 1200 yapıyor 200 traslayıp 1k yı size teslim ediyor
ben denedim borclarımdan kurtuldum
Allah razı olsun kardeş...
AnlıyorumSende 2 buçuk melyon yok mermi alcak ama bende mermi var hali hazırda senin haberin olsun
Prensim o benimadı bende saklı söylemem güzel gözlüm o benim![]()
hangi maç kupon gözükmüyor ben deBu kupon gelirse de 2 kişiye 75 tl
hangi maç kupon gözükmüyor ben deBu kupon gelirse de 2 kişiye 75 tl
Ahanda yettim Barış abi@MHKMHK Kardeşim hergün erhan umut ben guerra bi tane çekiliş konusunu p..ç edip sabaha kadar geyik yapıyoruz , anlaşılan bugünkü konu seninki olacak kusura bakma şimdiden![]()
Helal olsun be böyle adama cennette denk gelirsiniz ancak toprağın bol olsun reis...Whatsapp tan ve instagramdan yardımcı oluyorum sadece kardeşim dostlara borcu olanlara söylersin , hayrına yapıyorum bu işi utandırma beni
Allah razı olsun 4 gün önce 50 TL kasamı 1150 yaptın beni 1.100 çarpıp 50 TL mi kıyamayıp geri yolladın teşekkürlerWhatsapp tan ve instagramdan yardımcı oluyorum sadece kardeşim dostlara borcu olanlara söylersin , hayrına yapıyorum bu işi utandırma beni
Şuna abi çekip havalandırma şimdi 2 paragraf yazı yazar Bi taraflarını kaldırmayalım lütfenAhanda yettim Barış abi![]()
Kanka 4 yaş büyüğüm la abi demeyeyimde ne diyeyimŞuna abi çekip havalandırma şimdi 2 paragraf yazı yazar Bi taraflarını kaldırmayalım lütfen
Çocuk daha o 18 yaşıKanka 4 yaş büyüğüm la abi demeyeyimde ne diyeyimO şeyleri sevmem ben
Aynen kontradan 1 tane daha gelirse güzel olurTuvalete gittim geldim gol gelmiş demekki totem tuvalette
Nerden biliyon, belli etme la bu kadar kılsızSünnetsiz @Erosus![]()