- 21,387
- 7,333
- 113
basladık 3 ü attıracaz eve
E bu gelmis cerrahpasanin hakkı vardir 🤣Gelırse 1 kısı 2 kısı 250 tl
Metin ol dakücük kardesim gelir hepsinden büyük olur
Ocalan mevzusunu ortamıza koydular sımdıde chobanı kelımesını benımsememızı ıcımıze almamızı ıstıolar hıc tesadufen olcak seyler degıl kac senedır sponsor olmadı sımdı tam olay sıcakken olduysa bılıncaltımıza guzel ısleyıp dokumak ıcın pkk yı aramıza alıp normal hıssetmemız ıcın ısteSorma ayar oldum o muhabbete adam resmen ajan takimi bitirmeye gelmis
cekılıs konusu actım kanka @Mülayim6060 e roll bakıyesı verıcem bende acarım 1k ıle roll kazanırsak gorururum 6 k cekıcem harclık yok cepteE bu gelmis cerrahpasanin hakkı vardir 🤣
Hani daha gol atmamış bu pezevenklercekılıs konusu actım kanka @Mülayim6060 e roll bakıyesı verıcem bende acarım 1k ıle roll kazanırsak gorururum 6 k cekıcem harclık yok cepte
yatarsa barrıostan aldıgını bana verıırsın demı ekmek alcamHani daha gol atmamış bu pezevenkler
Ne diyorsan dogrudur parayla isimiz yok muhabbet olsuncekılıs konusu actım kanka @Mülayim6060 e roll bakıyesı verıcem bende acarım 1k ıle roll kazanırsak gorururum 6 k cekıcem harclık yok cepte
Ondan aldığımı 4 e katlar ikiye bölerim ben rahat olyatarsa barrıostan aldıgını bana verıırsın demı ekmek alcam
Hayirdir la hollandami burasıMetın bu forumun en karakterlı en saygılı en ornek aldıgım kısısıdır yakısıklı karızmatık kaslı bırı muhtesem
yağdanlık ..Metın bu forumun en karakterlı en saygılı en ornek aldıgım kısısıdır yakısıklı karızmatık kaslı bırı muhtesem