- 2,892
- 1,316
- 113
Ooo aynenoynamıcam hıc olayını gec reıs oynıcaksın
Ooo aynenoynamıcam hıc olayını gec reıs oynıcaksın
Dun 3 kupon atti bu arkadaş forumda paylaştı 3 de lose oldu yanlış hatırlamıyorsam puahha oynamiyor ama ben inandım yarında 5 kupon atar artikoynamıcam hıc olayını gec reıs oynıcaksın
Ooo bi laf geldiDun 3 kupon atti bu arkadaş forumda paylaştı 3 de lose oldu yanlış hatırlamıyorsam puahha oynamiyor ama ben inandım yarında 5 kupon atar artik
2k ıle basladım la gozun kalıcak masallah deMetinde parayı bulmuş
gelirse roll açmayacam sigara alıcam2k ıle basladım la gozun kalıcak masallah de
atarız sıgara paranı kac para ulan bu beygırgelirse roll açmayacam sigara alıcam![]()
nolca kkupon gelmeden dagıtım yapıyoruz kafa 1 mılyonS.a hayırdır isteyiz diye ne bu tantana noluyor burda
Hosgeldın hewalS.a hayırdır isteyiz diye ne bu tantana noluyor burda
ıyı uykularMetin ben yatıyorum
Heval ne lan 🤣🤣 adanada heval ne gezer güneşe ates ettinmi hiçHosgeldın hewal
tamamda bnde o kurtun kuyruguyum kanka kupon gelsın uyucam dırek
Bol şansıyı uykular
Fenerlı oldugunu gorunce oyle yazdım kıral ınsallah chobanı nın katkılarıyla bambaska 1 fener gelecekHeval ne lan 🤣🤣 adanada heval ne gezer güneşe ates ettinmi hiç
kücük kardesim gelir hepsinden büyük olur
Bize uyku varmıtamamda bnde o kurtun kuyruguyum kanka kupon gelsın uyucam dırek![]()
Sorma ayar oldum o muhabbete adam resmen ajan takimi bitirmeye gelmisFenerlı oldugunu gorunce oyle yazdım kıral ınsallah chobanı nın katkılarıyla bambaska 1 fener gelecek
Aynenn ❤kücük kardesim gelir hepsinden büyük olur