- 7,179
- 2,892
- 113
belli olmaz roll bakiyesi gönder hadiUst olmazmı bu saaten sonra
belli olmaz roll bakiyesi gönder hadiUst olmazmı bu saaten sonra
Rahat bırakmıyolar sıgara sıgaraOooo Metin dm kapatılmış djfhddhdhe
Yeminlen doğru kesin max aldi gizli zengin metin puahabOooo Metin dm kapatılmış djfhddhdhe
inan ben de bugun baslarım diyordum iyi olduRahat bırakmıyolar sıgara sıgara
Acıcam rol sabret kankabelli olmaz roll bakiyesi gönder hadi
La yok dun besıktas kuponu attık kupon gelmeden pazarlıklar basladı amkYeminlen doğru kesin max aldi gizli zengin metin puahab
Tütün icsinler sigaraya zam geldiRahat bırakmıyolar sıgara sıgara
Adam ver ben acayim diyor sende ben acacam diyorsun puahha gelde isin içinden cikAcıcam rol sabret kanka
Bol sans metinGelırse 1 kısı 2 kısı 250 tl
@sapsap10 kesin bu şahısta dm atmıştır sna puahahLa yok dun besıktas kuponu attık kupon gelmeden pazarlıklar basladı amk
Ulan daha ben acmamısım roll az durun @KaRaa ılk sende sıra 1.8 m cıple oynayamadınAdam ver ben acayim diyor sende ben acacam diyorsun puahha gelde isin içinden cik
Kupon win olsun ole rol isteriz senden şimdiden ayip olur zaten puahaUlan daha ben acmamısım roll az durun @KaRaa ılk sende sıra 1.8 m cıple oynayamadın
sana pandik atayım ne hali varsa gör laUlan daha ben acmamısım roll az durun @KaRaa ılk sende sıra 1.8 m cıple oynayamadın
Senin klavye mi bozuk curcuna yaziyosun KaRaa çıkıyoUlan daha ben acmamısım roll az durun @KaRaa ılk sende sıra 1.8 m cıple oynayamadın
Kuponu bozdurup mu atayım olum kafayı yemıssınız amk ahahasana pandik atayım ne hali varsa gör la
Tsklerbol şans metinbaba
kuponu bozmu dedik la allah sana akıl fikir versin laKuponu bozdurup mu atayım olum kafayı yemıssınız amk ahaha