Dayı sen çekimlerin cogu 700 800 dedin neden kumar oynuyorsun hiç sordun mu kendine bunca zaman 🤣 o strese değer mi
Dayı sen çekimlerin cogu 700 800 dedin neden kumar oynuyorsun hiç sordun mu kendine bunca zaman 🤣 o strese değer mi
5 oldufark 2 bitmez bu mac
Buyur reıs benim sidiğim daha cokAl sana sadece yatırımlar bugün ki icraat onun kazancını biz yatırıyoruz dostum bizde dümen yok
Ekli dosyayı görüntüle 691029
Ferdi kadıoğluyla bir akrabalık var mıdır dost5 oldu
Çay parasına gardasimDayı sen çekimlerin cogu 700 800 dedin neden kumar oynuyorsun hiç sordun mu kendine bunca zaman 🤣 o strese değer mi
3 gundur takipteyiz dost yemek yemiyoz sixmiyoz5 oldu
66 kuruş @BonnieParker e atar mısınBuyur reıs benim sidiğim daha cok
Bacanakmi olacaksın ddDFerdi kadıoğluyla bir akrabalık var mıdır dost
2 kişi 150 senle ben 2 kişi buda mı tesadüf3 gundur takipteyiz dost yemek yemiyoz sixmiyoz
Suvatım at buraya 1 milyon çekimleri sussun herkes3 gundur takipteyiz dost yemek yemiyoz sixmiyoz
FotomontajBuyur reıs benim sidiğim daha cok
Yok üstadFerdi kadıoğluyla bir akrabalık var mıdır dost
Eniste yedik onlari yenmis para atilmaz simdiSuvatım at buraya 1 milyon çekimleri sussun herkes
Bide benmi atsamki yüz iki yüz gözünüz kuruş görsün ddDBuyur reıs benim sidiğim daha cok
Konuşma dilenci para için takip et sen 😂😂66 kuruş @BonnieParker e atar mısın
Üstad mı ferdi kadıoğlunun banlanmadan önce gördüğü son mesaj da da üstad yazıyorduYok üstad
Kendisini tanımıyorum üstadÜstad mı ferdi kadıoğlunun banlanmadan önce gördüğü son mesaj da da üstad yazıyordu