- 30,831
- 17,001
- 113
36 ,40
Dagitim yok dost@Metings1905 bro kazanç olursa dağıtım şekli nasil olacak. Ona göre kaçayım yada bekleyeyim uykusuz gidecez yine ise
Kupon gelmez@Metings1905 bro kazanç olursa dağıtım şekli nasil olacak. Ona göre kaçayım yada bekleyeyim uykusuz gidecez yine ise
Ödüllü soru varmıs dost Rolling le ilgili bilirsen alıyorsun parayı misal minnessota kaç farklı öne geçip verdi yarıyı gibi@Metings1905 bro kazanç olursa dağıtım şekli nasil olacak. Ona göre kaçayım yada bekleyeyim uykusuz gidecez yine ise
2 kisi 150 yazdığını hatirliyorumDagitim yok dost
Yetişkin birey cevabı. Teşekkür ederimÖdüllü soru varmıs dost Rolling le ilgili bilirsen alıyorsun parayı misal minnessota kaç farklı öne geçip verdi yarıyı gibi
O uykudan dost2 kisi 150 yazdığını hatirliyorum
Gönder 500Al sana sadece yatırımlar bugün ki icraat onun kazancını biz yatırıyoruz dostum bizde dümen yok
Ekli dosyayı görüntüle 691029
Bir iki adım daha devam edip takip eden herkese ulasacakmis@Metings1905 bro kazanç olursa dağıtım şekli nasil olacak. Ona göre kaçayım yada bekleyeyim uykusuz gidecez yine ise
Ben geleceğini düşünüyorum. Bol şanslar. İyi sabahlar herkese bn kacarKupon gelmez
Icraati lebrona yapacaktin dost bakalim yapabiliyon muAl sana sadece yatırımlar bugün ki icraat onun kazancını biz yatırıyoruz dostum bizde dümen yok
Ekli dosyayı görüntüle 691029
DdddÖdüllü soru varmıs dost Rolling le ilgili bilirsen alıyorsun parayı misal minnessota kaç farklı öne geçip verdi yarıyı gibi
Ters totem yap iyidirKupon gelmez
Bir iki adım daha devam edip takip eden herkese ulasacakmis
Veletler ile muhatap olup canimi sıkmak istemiyorum kaybolBir iki adım daha devam edip takip eden herkese ulasacakmis