- 358
- 181
- 43
Başladı
Oynamadım ıcıme sinmediSuan 1.7 la seri yemis 6 0
Sen olsan çekermiydin asi dayı
Sadece bı örnek @EnişteHiç afetmezdim valla...benim çekimlerin 3k yi bırak 500/850 arası genellkikle

Cin Ali topu at,,peri kızı topu tut misali bu saaatte. Sonra....sonuç won olur umarimOynamadım ıcıme sinmedi
Iyi yaptin son macta 3 4 dk da 15 farktan maci verdi minesotayaOynamadım ıcıme sinmedi
Baştan beri takip eden ben butra saul varız diğer türlü takip etmeyen alır bence yinede sen bilirsinBeyler oldu kı geldı bu adım 2 kıısı 150 yaparım bır soru sorarım oynadıgım kuponla alakalı ilk cvb veren kazanır yoksa ıcınden cıkılmaz sonra zıbarır uyuruz
Ne sorusu bu saatteBeyler oldu kı geldı bu adım 2 kıısı 150 yaparım bır soru sorarım oynadıgım kuponla alakalı ilk cvb veren kazanır yoksa ıcınden cıkılmaz sonra zıbarır uyuruz
Doğru söylüyor dayıBaştan beri takip eden ben butra saul varız diğer türlü takip etmeyen alır bence yinede sen bilirsin
Rollingte devrim yapmışsın metin kardeşimBeyler oldu kı geldı bu adım 2 kıısı 150 yaparım bır soru sorarım oynadıgım kuponla alakalı ilk cvb veren kazanır yoksa ıcınden cıkılmaz sonra zıbarır uyuruz
Ceppay hangi yöntem oluyır
PaycoCeppay hangi yöntem oluyır
Rotasyon yapıyordurBu mine favori olduğu her ilk çeyreği neden ciddiye almaz ki...6 fark birşey değil ama genede ürkütüyor
PekiBeyler oldu kı geldı bu adım 2 kıısı 150 yaparım bır soru sorarım oynadıgım kuponla alakalı ilk cvb veren kazanır yoksa ıcınden cıkılmaz sonra zıbarır uyuruz
Siteler çoğaldıkça sanal cüzdan lar da artıyor hergün en iyisi bi sanal cüzdan açıp büyümek