- 11,310
- 5,214
- 113
Sen sen sen sen eeeeeeee bennnn 
eyw kaerdesımHelal la meto tebrik ederim renktaşım
Bi 254 lira çöküntü yapayım mı sana müsade var mı bonus alacam 🤣🤣🤣eyw kaerdesım
kardes 2400 tl kazandım kac parcaya boluneyım allahıon seversen dm de 2 tane kardesım oldugun ıddaa eden adam var amkNeyse herkese iyi geceler kimse bizi biplemiyor bol şanslar iyi kazançlar herkese dostlar
Işık yanmadı hala Metin 😂😂😂😂😂 @Barrios bu isik sevmiyor mu 😂😂kardes 2400 tl kazandım kac parcaya boluneyım allahıon seversen dm de 2 tane kardesım oldugun ıddaa eden adam var amk
Büyük parakardes 2400 tl kazandım kac parcaya boluneyım allahıon seversen dm de 2 tane kardesım oldugun ıddaa eden adam var amk
Hahaha kim onlarkardes 2400 tl kazandım kac parcaya boluneyım allahıon seversen dm de 2 tane kardesım oldugun ıddaa eden adam var amk
Para konusu ile ilgili bişey yazmadım okadar mesaj yazıyoruz ona dedik bu kadar celallenmene gerek yok şahsına bişey demedik iyi forumlar dostkardes 2400 tl kazandım kac parcaya boluneyım allahıon seversen dm de 2 tane kardesım oldugun ıddaa eden adam var amk
Kardeşim ne cimri adamsın aq 400 u al kendine dağıt 2000 ikardes 2400 tl kazandım kac parcaya boluneyım allahıon seversen dm de 2 tane kardesım oldugun ıddaa eden adam var amk
1k cektım 500 @Barrios atıca roll bakıyesı @netherlands 500 borcum var onu atıcam kalanla bseyler yaparsam donıcem elımdekılerı verırsem ben roll takıbıne gecıcemBüyük para
hesapladım roll takıp edıp dagıtım yapmam lazım olmuyor kıKardeşim ne cimri adamsın aq 400 u al kendine dağıt 2000 i
Bol dans1k cektım 500 @Barrios atıca roll bakıyesı @netherlands 500 borcum var onu atıcam kalanla bseyler yaparsam donıcem elımdekılerı verırsem ben roll takıbıne gecıcem
Hadi aç yeni roll gelicem benderoll kazanırsa dusman sahıbı oluyoruyz
TmmHadi aç yeni roll gelicem bende![]()
Benim gibi yapsın demi 😂😂Kardeşim ne cimri adamsın aq 400 u al kendine dağıt 2000 i