- 1,550
- 601
- 113
Dün olsa verirdim valla dün bu roll yapalım dedim 8 ki içeriye girdim2,5 yatırıp beş çekeceğim bir arkadaş yazmış da bana saat 10.00'da Burada mısın diye yardımcı olacaktı o da şimdi aktif değil
Dün olsa verirdim valla dün bu roll yapalım dedim 8 ki içeriye girdim2,5 yatırıp beş çekeceğim bir arkadaş yazmış da bana saat 10.00'da Burada mısın diye yardımcı olacaktı o da şimdi aktif değil
Tebrikler metinim bir tek bu mesajı gördüm konuda kalan hepsi çöpIban sal
Neresi orasıMeto Benim iki buçuk orada duruyor iyi düşün çekelim 1000 lira fazla sana atayım 😀
Neresi orası
Ödüyormuş orasıGambleron
gambleron201.com
Toprağım atarsa 5 gün foruma girme, işlerim vardı de. İntikamını al.Meto Benim iki buçuk orada duruyor iyi düşün çekelim 1000 lira fazla sana atayım 😀
Ödüyor da enişte süresi var dedi bana sözde öğlen 2'de bitecekti müşteri temsilcisi ile konuştuk telefonda ikiden sonra silinecek gibi bir şey dedi silinmedi hiçbir şekil para duruyor bir arkadaş da konuda yazmış süresi yok demiş canlı destek anlamadım ki ben Sonuçta bonusu kullandık yaptık yaniÖdüyormuş orası
HahhahhahaaToprağım atarsa 5 gün foruma girme, işlerim vardı de. İntikamını al.
bi deneme bonusunun içinde yatırım ve süresi var muhabbeti varsa beni öpseler yatırmam oraya tabi bu benim fikrimÖdüyor da enişte süresi var dedi bana sözde öğlen 2'de bitecekti müşteri temsilcisi ile konuştuk telefonda ikiden sonra silinecek gibi bir şey dedi silinmedi hiçbir şekil para duruyor bir arkadaş da konuda yazmış süresi yok demiş canlı destek anlamadım ki ben Sonuçta bonusu kullandık yaptık yani