- 13,813
- 9,252
- 113
Olur Allah büyük Allah başka sıkıntılar vermesin canocanım sıkılıyor 2 haftadir şuana kadar benim 15 20 k olmam lazimdı hic boyle olmadi
Olur Allah büyük Allah başka sıkıntılar vermesin canocanım sıkılıyor 2 haftadir şuana kadar benim 15 20 k olmam lazimdı hic boyle olmadi
Dk.kac o mactaGol yok hala oran 2
80Dk.kac o macta
İnslalah gelir
bol şans diyelim
Eyw 1.8 m karaabol şans diyelim
Kanka dönüş vermemekle alakası yok bu adama ben özellikle yazacaktim mesaj atan 10larca kişi varbol sans baron ağamiz bana cevap vermedi size donus yapmis
o.degl ya kac kisiye döneceksinki sorun degl tebriklerKanka dönüş vermemekle alakası yok bu adama ben özellikle yazacaktim mesaj atan 10larca kişi var
30 un anlamı memleketmı curty fakandanmıKanka dönüş vermemekle alakası yok bu adama ben özellikle yazacaktim mesaj atan 10larca kişi var
Bolsans demedın yattı kupon mutlumısn kankao.degl ya kac kisiye döneceksinki sorun degl tebrikler
Ahh gençliğim..
la benimlen ne ilgisi var kardo ben istermiyim kaybetmeni 2 haftadir araliksiz yatiyor.kuponlarim ben iyi bilirim ne kdr sinir bozucu oldugunuBolsans demedın yattı kupon mutlumısn kanka
Takılıyorum ya bır yaralı parmagı kapatmak amacımız olmadı 1 kornerden gıttık @Shellac lostla benimlen ne ilgisi var kardo ben istermiyim kaybetmeni 2 haftadir araliksiz yatiyor.kuponlarim ben iyi bilirim ne kdr sinir bozdugunu