- 38,021
- 28,915
- 113
@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
2 adım 1 kısı 300
bol şans metino sinan demek ki liste işinden anlamıyo@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
bol şans@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
bol şans@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
Haaah mazot parasıyla roll açmış@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
Ilerıye donuk aldım dıyo bıde oda bıze atar dıyo utanmazbol şans metino sinan demek ki liste işinden anlamıyo![]()
beynim yandi cok anlamadim ama bol sans@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
Muroya atar dedim de sen bittin artik 😃Ilerıye donuk aldım dıyo bıde oda bıze atar dıyo utanmaz
Bol şans@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
Asıl senın gıttı konuda olmayan adamları eklıyorsun lısteyeSenin artik liste ekmegin gitti gecmis olsun
Yazdım dm cvb vermedıMuroya atar dedim de sen bittin artik 😃
Bravo Sinan iyi yakaladınSenin artik liste ekmegin gitti gecmis olsun
değisiklik olsun demistir belki hep ayni adamlar hergun hergun 😂Asıl senın gıttı konuda olmayan adamları eklıyorsun lısteye
@drogba6 nin parası mi@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
Sen oyle san dunya alem sinan lisyexi olsun diyor neyse benim dagitimci hatun uyanikmis pisman oldum simdi bi dahakine dunya yikilsa dagitimci olmayacanAsıl senın gıttı konuda olmayan adamları eklıyorsun lısteye
Adama atsaydın ya la geri 😂@murobaşkan rolunde @sinansrml63 arkadasımız lısteye takıpte olmayan bırını eklemıs onun 500 uyle roll keyfısı
2 adım 1 kısı 300
Eyvah siker ortalığı@drogba6 nin parası mi