- 36,358
- 27,385
- 113
Wtsp bak helebenim payim nedir![]()
Wtsp bak helebenim payim nedir![]()
Ne olur bana ulaş@Daimon burası won kılıt dm den ulaşım saglıcam 1 kısıye
BanadaNe olur bana ulaş
Tm knkNe olur bana ulaş
Bol şans diliyorumSponsor @netherlands ben parti deyim sen aç roll dedı basarılı olursam
1 kısı secerım
abla roll bitti günaydınBol şans diliyorum
Kanka iban at 250 atıyorum sana roll aç uyar mı neden benı secmedın dıyenler ıcınde @KaRaa slotta kazanç koyduğunda güzellik yapmıstı guzellıge güzellik beyler ıyı gecelerabla roll bitti günaydın![]()
olur kanka kesene bereketHepınıze ulaşmak ısterım
Kanka iban at 250 atıyorum sana roll aç uyar mı neden benı secmedın dıyenler ıcınde @KaRaa slotta kazanç koyduğunda güzellik yapmıstı guzellıge güzellik beyler ıyı geceler
EyvHepınıze ulaşmak ısterım
Kanka iban at 250 atıyorum sana roll aç uyar mı neden benı secmedın dıyenler ıcınde @KaRaa slotta kazanç koyduğunda güzellik yapmıstı guzellıge güzellik beyler ıyı geceler
Kesene bereket doğru olan bu helalin var hayırlı akşamlar DOST kırdın kalbimi 4 parçaya böldün 🥹🥹🥹Hepınıze ulaşmak ısterım
AyıpHepınıze ulaşmak ısterım