- 30,149
- 22,112
- 113
Yes @AllanSaintMaximin parayı bulfu takıp etmıyo3 oldu fark maç sonu demi @Metings1905
Yes @AllanSaintMaximin parayı bulfu takıp etmıyo3 oldu fark maç sonu demi @Metings1905
O zaman onun payida benim sadece bana at sinirliyim zaten aqYes @AllanSaintMaximin parayı bulfu takıp etmıyo
Ulan tasakmi geçiyon hani lose olmuştuYes @AllanSaintMaximin parayı bulfu takıp etmıyo
Kazanayım dm gece clubu gıbı olcak puhahO zaman onun payida benim sadece bana at sinirliyim zaten aq
Benim son adımı gördün mü nolduKazanayım dm gece clubu gıbı olcak puhah
Ulan takıp etmıyorsunuz bız olemı yapıyoruz sıze rezıllık kayıp olmadımı dıyor bıde puhahaUlan tasakmi geçiyon hani lose olmuştu
Yemek yiyodum aq arada bı nefeslenekYes @AllanSaintMaximin parayı bulfu takıp etmıyo
Yok kanka o ara kumarbaz dm sındeydım puahahBenim son adımı gördün mü noldu
Osımhanle mıydınYemek yiyodum aq arada bı nefeslenek
Haklisin puabaUlan takıp etmıyorsunuz bız olemı yapıyoruz sıze rezıllık kayıp olmadımı dıyor bıde puhaha
Son top bizde 20 saniye var boş dönse bile geliyor topu kaptırıp faul yaptı yattım son adım birdeYok kanka o ara kumarbaz dm sındeydım puahah
Yok duvar kirallaOsımhanle mıydın
Bızde yatmak yok kardeş vurucam bu geceSon top bizde 20 saniye var boş dönse bile geliyor topu kaptırıp faul yaptı yattım son adım birde