- 33,742
- 12,716
- 113
Geçmiş olsun dostum 🥺🙏🏻Kıtle gıt dostum zorla para dagıtcak halın yok para begenmıgolar doymuslar 😀
Geçmiş olsun dostum 🥺🙏🏻Kıtle gıt dostum zorla para dagıtcak halın yok para begenmıgolar doymuslar 😀
Gelirse sallarim dost iyi uykularOturamıyorum valla 7de işe kalkıcam son adımı attım gelirse sabah 250 250 senle @zeisy Dosta dönüş yapim iban salın
Salarım kanka iban salsın dmdenBenım hakkımı @AllanSaintMaximin salların borcum vardı
Burasi kayıp bı Allah'ın kulu geçmiş olsun yazmamış, ben yazam bari geçmiş olsun. Bir daha böyle büyük kasalarla denemeBenım hakkımı @AllanSaintMaximin salların borcum vardı
1 bardak suyla karadenızın suyu bıtmezBurasi kayıp bı Allah'ın kulu geçmiş olsun yazmamış, ben yazam bari geçmiş olsun. Bir daha böyle büyük kasalarla deneme
Yok ben bişey istemiyorumBenım hakkımı @AllanSaintMaximin salların borcum vardı
Buda doymusYok ben bişey istemiyorum
@Deadlong a at dostum onada borcum varSalarım kanka iban salsın dmden
Banaa 😂Buda doymus
43te lose yedim bunun acısıyla uyicam şimdi@Deadlong a at dostum onada borcum var
Ben seni doyurucam zamanı gelince boş boş konuşmaBuda doymus
En iyisi bir liste çıkar sen kimlere borcun varsa ödeyelim 😀😀@Deadlong a at dostum onada borcum var
Konuşma laKıtle gıt dostum zorla para dagıtcak halın yok para begenmıgolar doymuslar 😀
Tebrikler dostum@Deadlong a at dostum onada borcum var