- 31,239
- 23,021
- 113
@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
Bol şans@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
Bol sanss metooo@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
Kazan@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
Bolsans kadim dostum@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
Bol şans her rollinge böyle çökersen bizim çete nolcak@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
Bol şans beybi alalım yerimizi@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
Bol sans dost@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
5li çeteyi tek başına yıktı valla puhaaBol şans her rollinge böyle çökersen bizim çete nolcak
JdjdjdjdOncelıkle teesekurler 5 lı cetenın elınden kurtardıgımız 250 tl mız var mılattır bu
Hadi kardeşim tantana yapma gönder 4 lu 1.20 den kuponuOncelıkle teesekurler 5 lı cetenın elınden kurtardıgımız 250 tl mız var mılattır bu
Yolla gelsin ilk adim dostOncelıkle teesekurler 5 lı cetenın elınden kurtardıgımız 250 tl mız var mılattır bu
Diyecek bişey bulamadım yazıklar olsun@Derkondebel al dedı 250 dedı 3 adım yap dedı 1 kısı sec dedı bolsans
Bass1 er gole wonnnn
Bıraz oranlar cılgınlca olucak bugunHadi kardeşim tantana yapma gönder 4 lu 1.20 den kuponu
Bol şans metiş1 er gole wonnnn