- 38,541
- 38,651
- 113
Seçilmeyecek ki zaten beşli çetenin üçlüsüne verilecek demedin miNeye gore secıcez takıp eden hak edenı takıp etmeyınce bıze odul veren yok kanka
Millet o yüzden takip etmiyordur
Seçilmeyecek ki zaten beşli çetenin üçlüsüne verilecek demedin miNeye gore secıcez takıp eden hak edenı takıp etmeyınce bıze odul veren yok kanka
Seksenüçlüyüz sekstegüçlüyüzİy 83 sayı çıktı
Eğer kişileri belirlediysen millet niye takip etsin ki kanka 3 kişi bide sen 4 kişi izleyin işteSeçilmeyecek ki zaten beşli çetenin üçlüsüne verilecek demedin mi
Onu odul dagıtıtken hep aynı kısıler dıyenler ıcın yszdım sorsan kımse cete degıl 😀Seçilmeyecek ki zaten beşli çetenin üçlüsüne verilecek demedin mi
İroni ironiiiiiOnu odul dagıtıtken hep aynı kısıler dıyenler ıcın yszdım sorsan kımse cete degıl 😀
83 elendınMeto 82 sayı sayıyorum
Kalanı söylemiş adam83 elendın
Olsun nasıl adam elıcez benı duzelttın sende elendın puahahKalanı söylemiş adam
Mat katili boşver ben onu öyle seviyorumKalanı söylemiş adam
500 ayarla meto sözün varOlsun nasıl adam elıcez benı duzelttın sende elendın puahah
Senin pek gönlün yok kanka vermeye bahane ariyon sanki son maça kaldı diyeOlsun nasıl adam elıcez benı duzelttın sende elendın puahah
Şunu halledem500 ayarla meto sözün var
Sende kanka dedın elendınSenin pek gönlün yok kanka vermeye bahane ariyon sanki son maça kaldı diye
Ne diyim bacım mi diyim😂Sende kanka dedın elendın