- 4,031
- 1,766
- 113
Kumara bagimli olacağına Metin 2 ye bağımlı ol be kral 😀hastasıydım oyunun ya tekrar oynamaya korkuyorum bagımlı olurum diye
Kumara bagimli olacağına Metin 2 ye bağımlı ol be kral 😀hastasıydım oyunun ya tekrar oynamaya korkuyorum bagımlı olurum diye
Yok ben daha 30um ama o saydığın metinlerin hiç birinden efsun nesnesi düşmüyorMesela levelin 35 36 iken siyah metin 25 levellik ya kesersen bişey düşmez sana
Düşüyor kanka 2. Swsinde düşüyordu bundanda düşerYok ben daha 30um ama o saydığın metinlerin hiç birinden efsun nesnesi düşmüyor
Belki değiştirmişte olabilirler efsunu bunlara koymayıp direk 45 levellik gölge metninden başlatmışta olabilir ama zannetmem koymuştur o metinlerede koymama gibi bi lüksü yok çünküYok ben daha 30um ama o saydığın metinlerin hiç birinden efsun nesnesi düşmüyor
En kötü şeye bağımlı aslında doğru diyosunKumara bagimli olacağına Metin 2 ye bağımlı ol be kral 😀
Hile gibi bişey mi yapmistin dost anlamadigimdanOross evlatları banladilar la hesabı.son 1 hafta oltayı +20 yapmak için biraz fazla balık tuttum banladilar hesabı içinde en az 1 milyar yanglik item vardı Allah belanızı versin sizin.hic hakkın hukukunda yok maddi durumum olsa vallahi dava açardım bu itlere o kadar uyuz oldum.uykumdan ne kadar fedakarlık ettim bu hesap için
Yok be kardeşim ben normal metin2 de oynadım vaktinde ordada hiç hile kullanmadım Max lvl 99 oluyordu 99 olmuştum 13 sene önce falan bıraktım.2 ay önce falan bu mobil olanını gördüm başladım bayagida emek verdim çok balık tuttum diye banlamis ooorssppu evladı bunlar.icindeki malzemeler gerçek paraya dönüşüyordu en az 10k lik malzeme vardı içinde delirdim çok pis sovecem mail atipHile gibi bişey mi yapmistin dost anlamadigimdan
Geçmiş olsun dost emeğin çöpe gitmesi çok kötü bir durum oyunun adını soylermisin telefondan nasıl oynaniyorYok be kardeşim ben normal metin2 de oynadım vaktinde ordada hiç hile kullanmadım Max lvl 99 oluyordu 99 olmuştum 13 sene önce falan bıraktım.2 ay önce falan bu mobil olanını gördüm başladım bayagida emek verdim çok balık tuttum diye banlamis ooorssppu evladı bunlar.icindeki malzemeler gerçek paraya dönüşüyordu en az 10k lik malzeme vardı içinde delirdim çok pis sovecem mail atip
Hee bro kumarı bırakmak istiyorsan bu oyunu oyniycaksin 😁 emin ol kumar hiç aklına gelmez.yeni kanal acilicakmis ben oraya gecicem zaten şimdi burda tekrar başlamak istemiyorum içindeki parayı satabilsem iyi olucakti.mobile2 yaz olay store mavi resmi var içinde 2 rakamı mevcut ana bagimlilik yapabilir uyariyorumGeçmiş olsun dost emeğin çöpe gitmesi çok kötü bir durum oyunun adını soylermisin telefondan nasıl oynaniyor
Yok kumarı birakmakdan ziyade çok boş vaktim var zaman geçiririm diye istedim beğenirsem M2 hiç oynamadım normaldeHee bro kumarı bırakmak istiyorsan bu oyunu oyniycaksin 😁 emin ol kumar hiç aklına gelmez.yeni kanal acilicakmis ben oraya gecicem zaten şimdi burda tekrar başlamak istemiyorum içindeki parayı satabilsem iyi olucakti.mobile2 yaz olay store mavi resmi var içinde 2 rakamı mevcut ana bagimlilik yapabilir uyariyorum
Knight oline oynadiysan oda aynı model işte.kufur falan etmeyesin ban yeme boş vaktin çoksa vaktini doldurur bu hatta uykundan bile çalarYok kumarı birakmakdan ziyade çok boş vaktim var zaman geçiririm diye istedim beğenirsem M2 hiç oynamadım normalde
Yok onuda oynamadım hiç de oyun içeriği baya büyükmüş internet aldığım zaman iç kaynağıda yuklerimKnight oline oynadiysan oda aynı model işte.kufur falan etmeyesin ban yeme boş vaktin çoksa vaktini doldurur bu hatta uykundan bile çalar
Çok tutulmamak lazım sen ipin ucunu kacirmissinAllah o oyunun belasını versin lise 3 e kadar derslerim hep 100 du takdir aliyrodum lise son da oyun yüzünden zar zor sınıftan geçtim eğitim hayatimi bitirdi