Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metin2 Mobile Oynayan Var Mı

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
4,158
113
Yok ben daha 30um ama o saydığın metinlerin hiç birinden efsun nesnesi düşmüyor
Belki değiştirmişte olabilirler efsunu bunlara koymayıp direk 45 levellik gölge metninden başlatmışta olabilir ama zannetmem koymuştur o metinlerede koymama gibi bi lüksü yok çünkü

ykahraman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
54
28
Çok oynadım mobili çıktığını ilk defa senden duydum

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,062
2,358
113
METİN2 TR Ezhel deyiz

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Efsun 40+ metinlerden düşer metinler arası 10 seviye fark var 30 luk metini 40 seviyede keserseniz hiç bir şey düşmez Max 9 seviye fark olmalı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Oross evlatları banladilar la hesabı.son 1 hafta oltayı +20 yapmak için biraz fazla balık tuttum banladilar hesabı içinde en az 1 milyar yanglik item vardı Allah belanızı versin sizin.hic hakkın hukukunda yok maddi durumum olsa vallahi dava açardım bu itlere o kadar uyuz oldum.uykumdan ne kadar fedakarlık ettim bu hesap için

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,336
2,612
113
Oross evlatları banladilar la hesabı.son 1 hafta oltayı +20 yapmak için biraz fazla balık tuttum banladilar hesabı içinde en az 1 milyar yanglik item vardı Allah belanızı versin sizin.hic hakkın hukukunda yok maddi durumum olsa vallahi dava açardım bu itlere o kadar uyuz oldum.uykumdan ne kadar fedakarlık ettim bu hesap için
Hile gibi bişey mi yapmistin dost anlamadigimdan

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,216
5,846
113
ben eski knight cilardanim ne kasardik be 83 lvl warrior 8 yeni krowaz set 21 rebirth raptor ben cz ye girdigimde altdan biraz isim gecirince bazi kisiler czyi terk ediyordu ahahah youtube videolarimiz bile vardi ayasofya beramus

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Hile gibi bişey mi yapmistin dost anlamadigimdan
Yok be kardeşim ben normal metin2 de oynadım vaktinde ordada hiç hile kullanmadım Max lvl 99 oluyordu 99 olmuştum 13 sene önce falan bıraktım.2 ay önce falan bu mobil olanını gördüm başladım bayagida emek verdim çok balık tuttum diye banlamis ooorssppu evladı bunlar.icindeki malzemeler gerçek paraya dönüşüyordu en az 10k lik malzeme vardı içinde delirdim çok pis sovecem mail atip

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,336
2,612
113
Yok be kardeşim ben normal metin2 de oynadım vaktinde ordada hiç hile kullanmadım Max lvl 99 oluyordu 99 olmuştum 13 sene önce falan bıraktım.2 ay önce falan bu mobil olanını gördüm başladım bayagida emek verdim çok balık tuttum diye banlamis ooorssppu evladı bunlar.icindeki malzemeler gerçek paraya dönüşüyordu en az 10k lik malzeme vardı içinde delirdim çok pis sovecem mail atip
Geçmiş olsun dost emeğin çöpe gitmesi çok kötü bir durum oyunun adını soylermisin telefondan nasıl oynaniyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Geçmiş olsun dost emeğin çöpe gitmesi çok kötü bir durum oyunun adını soylermisin telefondan nasıl oynaniyor
Hee bro kumarı bırakmak istiyorsan bu oyunu oyniycaksin 😁 emin ol kumar hiç aklına gelmez.yeni kanal acilicakmis ben oraya gecicem zaten şimdi burda tekrar başlamak istemiyorum içindeki parayı satabilsem iyi olucakti.mobile2 yaz olay store mavi resmi var içinde 2 rakamı mevcut ana bagimlilik yapabilir uyariyorum

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,336
2,612
113
Hee bro kumarı bırakmak istiyorsan bu oyunu oyniycaksin 😁 emin ol kumar hiç aklına gelmez.yeni kanal acilicakmis ben oraya gecicem zaten şimdi burda tekrar başlamak istemiyorum içindeki parayı satabilsem iyi olucakti.mobile2 yaz olay store mavi resmi var içinde 2 rakamı mevcut ana bagimlilik yapabilir uyariyorum
Yok kumarı birakmakdan ziyade çok boş vaktim var zaman geçiririm diye istedim beğenirsem M2 hiç oynamadım normalde

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Yok kumarı birakmakdan ziyade çok boş vaktim var zaman geçiririm diye istedim beğenirsem M2 hiç oynamadım normalde
Knight oline oynadiysan oda aynı model işte.kufur falan etmeyesin ban yeme boş vaktin çoksa vaktini doldurur bu hatta uykundan bile çalar

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,336
2,612
113
Knight oline oynadiysan oda aynı model işte.kufur falan etmeyesin ban yeme boş vaktin çoksa vaktini doldurur bu hatta uykundan bile çalar
Yok onuda oynamadım hiç de oyun içeriği baya büyükmüş internet aldığım zaman iç kaynağıda yuklerim

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
418
191
43
Allah o oyunun belasını versin lise 3 e kadar derslerim hep 100 du takdir aliyrodum lise son da oyun yüzünden zar zor sınıftan geçtim eğitim hayatimi bitirdi