http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mesut4664 | Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,327
41,242
113
Dost kime desem güvenir şimdi vallahi maaşı bekledim gelmedi karttaki son parayı attım sizlerle paylaşmak istedim çekiliş en güzeli ben yapıyorum o zaman çekilişi olduğu gibi atacam buraya
Aynen sen yap yapay zekayla ne demek dost kimse kırılmaz hepimiz arkadaşız seninde kesene bereket

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,124
6,379
113
Kuruyunnn

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,275
4,505
113
Adamın işi o dost para yokken herkesle kanka para varken ne yapsın seni :)
Allah sahit ben üzülüyordum ona kanka açlık sefalet halden anlarız hatta özelden baya nasihat da ettim ona aklım yettikce baktım dün roll açmış şakayla karışık 2 şey yazdım ne bi cevap ne bi tepkime notunu verdim onun daha öncede 300k vurduğunda ortadan kayboldu 1 lira atmadı

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,746
764
113
+2 verildi bitir hoca bitirrr

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,327
41,242
113
Allah sahit ben üzülüyordum ona kanka açlık sefalet halden anlarız hatta özelden baya nasihat da ettim ona aklım yettikce baktım dün roll açmış şakayla karışık 2 şey yazdım ne bi cevap ne bi tepkime notunu verdim onun daha öncede 300k vurduğunda ortadan kayboldu 1 lira atmadı
Malesef bu forumda yüzlerce üye gördük öyle para değiştiriyor insanları halbuki basit mevzu aslında bugün var yarın yok en iyi kumarci elinde en fazla 5 gün tutar sonra başa döner ama insanları anlamak güç :)

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,124
6,379
113
Wonnn Tebrikler dost 🙏

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,746
764
113
Wonnnn tebrikler kazancın daim olsun dost

mesut4664

SAYGI🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,989
1,883
113
Ödülü gönderip 3.asımla devam edeceğim dostlar

Hakan170 hariç diğer 3 kişi ve Victorosimhen arasından seçilecek bu adımda başarılı olursa 🙏

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,124
6,379
113
Malesef bu forumda yüzlerce üye gördük öyle para değiştiriyor insanları halbuki basit mevzu aslında bugün var yarın yok en iyi kumarci elinde en fazla 5 gün tutar sonra başa döner ama insanları anlamak güç :)
Kumarci da para olmaz dost bunu biliyorsun 5 dakikaya kaybeder

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,275
4,505
113
Aynen öyle kanka ben sen bana şu an 300k ver akşama sıfırlarim öyle bir mallık ve bahtsizlik benimki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...