- 8,463
- 1,801
- 113
43 oldu kuruu
Dün paran vardı yüzümüze bakmıyordun osimhen daha seni sildimÇok saol dost🙏kesene bereket
Sırayla dostDün paran vardı yüzümüze bakmıyordun osimhen daha seni sildim
Allla alaa sen calisiyormusun dostBenim maaşa 7 gün var haklısın Vala dost
Şımardı iyiceAllla alaa sen calisiyormusun dostsanki 7/24 PC basindasin sanıyordum geçimini forumdan saylayan Ender üyelerden biri
Dost kime desem güvenir şimdi vallahi maaşı bekledim gelmedi karttaki son parayı attım sizlerle paylaşmak istedim çekiliş en güzeli ben yapıyorum o zaman çekilişi olduğu gibi atacam burayaOnu sen kendin seç dost liste yapmak apra muhabbeti yapmak ve rolling de çekiliş yapmak yasak
Adamın işi o dost para yokken herkesle kanka para varken ne yapsın seniDün paran vardı yüzümüze bakmıyordun osimhen daha seni sildim
Ağa sen bi türlü maaşı alamadım .. patronun jet fadıl mıBenim maaşa 7 gün var haklısın Vala dost
Osimhen dışında herkese atabilirsin dostDost kime desem güvenir şimdi vallahi maaşı bekledim gelmedi karttaki son parayı attım sizlerle paylaşmak istedim çekiliş en güzeli ben yapıyorum o zaman çekilişi olduğu gibi atacam buraya
Yok be tersanede çalışıyorum ben 6 gün önce işi bıraktım paramı vermediler oyuzden gündüz forumdsyim ben normalde aylık 40 yevmiye yapıyorum akşamları giriyorum ama şuan boşta olduğum için giriyorum dostAllla alaa sen calisiyormusun dostsanki 7/24 PC basindasin sanıyordum geçimini forumdan saylayan Ender üyelerden biri