Bol sans
O zaman özelden kendisine at kuponu kanka buraya neden attın hahahahah
Bol şanslar dost
Bol şans
Bol şanslar
Bu gelirse 2.adımı sen ne dersen ona atacam dost o da gelirse sana da roll bakiyesi atacam 😂 nasıl olsa kaybediyoruz hep beraber kaybedelimO zaman özelden kendisine at kuponu kanka buraya neden attın hahahahah
Dun ayni şekilde konu açtım konu kapandı bu şekilde rol açılmıyor dost haberin olsunBu gelirse 2.adımı sen ne dersen ona atacam dost o da gelirse sana da roll bakiyesi atacam 😂 nasıl olsa kaybediyoruz hep beraber kaybedelim
Kazansin veririz maç ödüle gerek yok reisBu gelirse 2.adımı sen ne dersen ona atacam dost o da gelirse sana da roll bakiyesi atacam 😂 nasıl olsa kaybediyoruz hep beraber kaybedelim
Bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum dostta başarılı olursak 2 kişiye daha roll dedim zaten ✔Dun ayni şekilde konu açtım konu kapandı bu şekilde rol açılmıyor dost haberin olsun
Atacağın kişi belliyse konu niye açıyorsun kardeşim gelirse direkt ona atarsın zaten ne adamsınız
He o zmana sıkıntı yok dost bolsansBunu bilmiyordum öğrenmiş oldum dostta başarılı olursak 2 kişiye daha roll dedim zaten ✔
Kazanırsakta beraber kaybedersekte dost sorun yok sen ne dersen onu oynarız @murobaşkan maç vermezse bu gelsinde önceBak ben veriririm kendime değil birine verdiğimde cuk oturuyor maçlar bir şey talepte etmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 836076