http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Messi Galatasaray

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,162
2,515
113
Mls araya giriyor
Sezon sonu dünya kupası var
Messi' nin son kupası
GS eğer şampiyonlar Ligi'nde devam ederse temposunu korumak için Galatasaray transferi konuşuluyor
Galatasaraylı olarak
Hiçbir takım messiyi alamaz, Messi nereye gitmek isterse oraya gider. Ben 4 ay Bayern yapmak istiyorum derse oraya da gider. Messi futbolun kendisi kadar büyük birisidir
Screenshot_20251107_002835.jpg

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
3,795
113
Yani tuhaf geliyor çok ama olabilme ihtimali de hiç uzak değil

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,282
8,276
113
Sanki adam fabrikada çalışıyor da yıllık izine çıkmış da başka yere yevmiyeye gidip para kazanması gerekiyor gibi boş haber yapıyor bizim medya adam gelmiş kaç yaşına bu yaştan sonra yemiş formunu da futbolu da hiç mi tatil yapmasın adam

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
878
291
63
Mls araya giriyor
Messi' nin son kupası
GS eğer şampiyonlar Ligi'nde devam ederse temposunu korumak için Galatasaray transferi konuşuluyor
Galatasaraylı olarak
Hiçbir takım messiyi alamaz, Messi nereye gitmek isterse oraya gider. Ben 4 ay Bayern yapmak istiyorum derse oraya da gider. Messi futbolun kendisi kadar büyük birisidir
Ekli dosyayı görüntüle 876668
Tamam ben messiyim dikkate alacağım bunları derhal

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,996
2,680
113
konusunu neden açtın o halde? zaten durum belli ise

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,010
1,538
113
Mls araya giriyor
Messi' nin son kupası
Galatasaraylı olarak
Ekli dosyayı görüntüle 876668
Şu alttaki fanta reklamı bu yazdıgın şeyden daha dikkat çekici

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,136
2,899
113
Fenerbahçe Roberto Carlos getirdi Türk Futbolu adına bu olaydan sonra Antalyasporun Eto transferi Adana Demir sporun Balotellisinden sonra yaşlanmıs bir Messi'nin bu yaştan sonra gidebileceği seviye ya Arabistan ya da Galatasaray gibi düşük seviye bir takım olur

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,356
965
113
gelir inşallah. futbol tarihinin en iyi oyuncusunu 4 aylığına da olsa GS formasıyla görmek isteriz.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,254
7,396
113
Twitter’da Açıklanan sebepler her ne kadar mantıklı da olsa %5 ihtimal veriyorum gelmesine çok zor yani. Gelse ne güzel olur ama zor

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,262
10,221
113
ney tamam mesela ? tamam olan ney yani ? osimhenede böyle diyodunuz . havalimanına inince ağzınız açık kaldı . dalga devam edin
Rahatsız mısın hacım, messiyle veya gs ile bir işim yok. Ben arkadaşın işsizliğine tamam dedim.

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
675
113
Son dakikada:
Messi Karagümrüksporda

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
537
113
Rahatsız mısın hacım, messiyle veya gs ile bir işim yok. Ben arkadaşın işsizliğine tamam dedim.
rahatsızım . konuyu paylasanda rahatsız . herkes rahatsız mesela . ama konuya gelip tamam yazan sen gayet normalsin . ya sizi varya