- 3,664
- 1,016
- 113
hayatında başka clüpte futbol oynamamıştı galiba öyle hatırlıyorum oynar mı şüpheli
Zaten bi işe yaramıyordu 😂bir devir kapandı be
Messi mihayatında başka clüpte futbol oynamamıştı galiba öyle hatırlıyorum oynar mı şüpheli
FB bunun ölüsünü bile alamaz😂😂Kam tu Fenerbahçe evlat
İmkanı yok illaki başka binyeede oynamiatirhayatında başka clüpte futbol oynamamıştı galiba öyle hatırlıyorum oynar mı şüpheli
Gerçekten iyi konuştun be kardeşim.Napalımm kardes intiharmı edelim parayı Messi kazanıyor sana noluyor Baska konu bulamadınmı
Giderse gitsin eskiden Messi mi vardı değil miNapalımm kardes intiharmı edelim parayı Messi kazanıyor sana noluyor Baska konu bulamadınmı
Kardeş mesaj kastığın belli oluyor haberin olsunGiderse gitsin eskiden Messi mi vardı değil mi
Mbappe neymar yüzünden orda Bi bakımdan en iyi futbolcu olamayacağını düşünüp oraya gitmeyebilircok yüksek ihtimal psg ile imzalayacak.
la liganın sacma limitleri yüzünden barçadan ayrılmak zorunda kalmış, neymar sayesinde psgye gidecek diye gördüm yabancı kaynaklarda.
zaten psg dısında bir takımda yoktur onun maaşını, imza parasını vs verecek bütçe.
yalnız psg yaparsa ne kadro olacaklar aw
Psg gıttı yüzde 99Mbappe neymar yüzünden orda Bi bakımdan en iyi futbolcu olamayacağını düşünüp oraya gitmeyebilir
evetMessi mi
tam tersine neymar ikna ediyor adamıMbappe neymar yüzünden orda Bi bakımdan en iyi futbolcu olamayacağını düşünüp oraya gitmeyebilir
Valla Sen intihar et boşa yaşadığın belliNapalımm kardes intiharmı edelim parayı Messi kazanıyor sana noluyor Baska konu bulamadınmı
Sen ne saçmalıyorsun dünden beri flood yapıyorsun zaten aw laf olsun torba dolsunGerçekten iyi konuştun be kardeşim.
Para o alırken bize hava düşüyor 🤣🤣