http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Merve Kim

Coskun85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
210
157
43
Selamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
Ders çalışmaya gidilen Merve bu 😂😂

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
2,044
113
mervenin mesai yoğun bu aralar

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
489
63
Selamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
Meritte sırf bu saçma reklam yöntemi yüzünden oynamıyorum başka site karalayarak reklam yapmaya çalışan hiç bir siteye yatırım yapmam

Theodere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
421
614
93
Sana Merve'nin kim olduğunu anlatırım da ortam müsait değil

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,206
1,386
113
%20 kayıp bonusu veren betco olmayan site lazım. boşverin merveyi. önereceğniz site var mı

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,016
2,409
113
Merve kim bilmem de
A101' de palet çeken, sabahın 6sında asgari ücretle işine gitmek için uyanan Merve'ye bile talip olsan en az 10 bilezik ister..
Merveler pahalıdır binaenaleyh..

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,491
8,544
113
forumun bütün mizahı iyi arkadaşlar burada toplanmış djjddj

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,456
2,493
113
Supertotodan ayrıldım, meritten ayrıldım, tesladan ayrıldım ne kadar dandik site varsa hepsinden ayrılmış yeni siteye geçmiş orayı tavsiye ediyormuş. Bunlara inanıp gidip o siteye üye olan kim varsa dolandırılsın, parası kalsın sitede ne diyelim. Böyle bir marketingten para kazanacağını düşünen siteler Türkiye'de hırto diye adlandırılan kesim tarafından yönetilen siteler işte. Algıları kapalı, yeniliğe kapalı. Bir site açalım 20 yaşındaki çocuklardan 100 liraya müşterilerin listesini alırız 4 tane de lise - üniversite öğrencisinin banka hesabını kiralarız paraya para demeyiz diye bir galerinin arka odasında kurulmuş siteler...

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,690
2,625
113
Aksam aksam merveye ne soktuk ya merve yarın mesaj atmaz işe gitmez arkası beyaz oldu