Selamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
Bende simdi engelledim bi efes bi merit ikisinin kapısmasıSelamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
Çağırıp kuytuya itelicen bu Merve'ye başka kurtuluş zor gibi aga😁Selamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
tamam tamam itiraf ediyorum o merve benimSelamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
Her gün aynı şekilde banada geliyor emin ol dostun 🤣Selamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
en hızlısı puahahhaMerite küfür edince canlı desteğe baglandi 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 854837
Merve Merve bana vermeSelamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
Bemim ile bir bir mesajlaştı, bi yakalasamÇağırıp kuytuya itelicen bu Merve'ye başka kurtuluş zor gibi aga😁
Bu merve kimse hep or.puluk peşinde bı kız mervelerde kalcam diyorsa hep kötü yola düşüyor 😁😁😁Selamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam
site ismi söyle atim güncel linkiArkadaşlar bu amk sitesinin linki varmı
amk sitesi kanka amkbetsite ismi söyle atim güncel linki
Merve yoluna çıkmışSelamın aleyküm arkadaşlar bu Merve her gun farklı sitelerden ayrıldım tavsiye etmiyorum amk geçtim diyor başkasiıda atıyor merite gectim diye tavsiye etmiyorum diye yazıyor her gun geliyor engelliyorum genede atıyorlar napcam