Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mertkilic | Beşiktaş 1,5 Üst

Kupon Miktarı
28000
Kupon Oranı
1.75

Mertkilic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,207
1,382
113
Reis tümbt konusunda biraz ukala moda evrilmişsin milletin ahı var galiba sen bu işi çeviriremiyecen haberin olsun 😂
canınız sagolsun konuyu takıp edenler konuyu bılıyor uzatılacak bırsey yok ilk gun herhangi bir vaad vermedım konumu acarken ayrıca cekılıs yapacagım ama cekılısınde cekımlerın tamamını cektıkten sonra olacagını soyledıgım halde bazıları olmadık seyler soyledı neyse konu kapansın

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,471
7,352
113
tam 1.5 alıcam 1 sn de gol goldu anasını satim 3 girdim olmaz bak

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,993
11,160
113
canınız sagolsun konuyu takıp edenler konuyu bılıyor uzatılacak bırsey yok ilk gun herhangi bir vaad vermedım konumu acarken ayrıca cekılıs yapacagım ama cekılısınde cekımlerın tamamını cektıkten sonra olacagını soyledıgım halde bazıları olmadık seyler soyledı neyse konu kapansın
Senlik bir durum yok dost bence paranın tamamı gelmemiş çekiliş yap dağıt istiyorlar. Ayrıca zaten dağıtmak zorunda değilsin takip etmek istemeyen etmez. Bol şanslar

Mertkilic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,207
1,382
113
Ben etmedim zatwn yazmadımda okuudm gördüm ondan dedim 😉
dost lütfen benımle tartısmak ıcın konuma yazmayın rıca edıyorum

1.tumbet öder mı konusuna herhangı bir vaad vermedım konu acarken
2. dun zaten cekımlerın tamamından sonra cekılıs yapacagımı bıldırdım.
3.bazı arkadaslar yok suna buna cek carta cek falan fistan ısıne gırınce ıcra ve e hacızlerden dolayı cekımlerı kısıtlı yapacagımı bıldırdım

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
963
113
Tebrikler. Bol şans.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
dost lütfen benımle tartısmak ıcın konuma yazmayın rıca edıyorum

1.tumbet öder mı konusuna herhangı bir vaad vermedım konu acarken
2. dun zaten cekımlerın tamamından sonra cekılıs yapacagımı bıldırdım.
3.bazı arkadaslar yok suna buna cek carta cek falan fistan ısıne gırınce ıcla ve e hacızlerden dolayı cekımlerı kısıtlı yapacagımı bıldırdım
İcra adamı sakat bırakır icraları öde