- 10,903
- 7,040
- 113
17 knk
Temmuz da kar mı yağmış kuzeyeBen maçkoliğin yalancısıyımEkli dosyayı görüntüle 574043
Devam mı
Sweetten vurdun parayı tabi koyarsın rahat rahat 🤣Sanmam fb önde ts de kazanırsa verirler vermezler sede onların aq
Bende ekşi sözlügun yalancısıyım knk birseylerolmus belliBen maçkoliğin yalancısıyımEkli dosyayı görüntüle 574043
Yok Gates ti o ilk defa 1000 x düştü onda daSweetten vurdun parayı tabi koyarsın rahat rahat 🤣
Dolu yağmıştır da işte bir bahane bulmuşlardırTemmuz da kar mı yağmış kuzeye![]()
Kanka ikinci adıma New York liberty maç sonucu nasıl olurTemmuz da kar mı yağmış kuzeye![]()
Sevindim adına zlotu kaçırdın ama burada telafi ettin ben pek denemiyorum dedeyi. Zlotun slotları kapalı dedim ama bugün açıktı hoşuma gitti site devam ederim oradan oynamayaYok Gates ti o ilk defa 1000 x düştü onda da
Yok zaten muhtemelen yatacak gelirse de üstten başka maç ya da devam bu maçtan çeyrek ustlereKanka ikinci adıma New York liberty maç sonucu nasıl olur
Vbetten geldi bu açık muhabbeti diye bir şey yok benceSevindim adına zlotu kaçırdın ama burada telafi ettin ben pek denemiyorum dedeyi. Zlotun slotları kapalı dedim ama bugün açıktı hoşuma gitti site devam ederim oradan oynamaya
Borçları kapattım sayılır ay sonu salarım artık kumarı falan saçlarıma ak düştü bu slot yüzünden 😄Vbetten geldi bu açık muhabbeti diye bir şey yok bence
Vbete 500 attım her zamanki gibi balikcida çevirirken 2 kez girdi bir şey ödemedi 600 kaldı attım gatese 4 spin kala atti
Bence şans işi erken vereydi belki 5. Maks alicaktim 90 k olmadi
Valla sevindim bu işler borçla olacak işler değil ya 0 ladinsa zevkine oynican kaybedince üzecek rakamlarla diilBorçları kapattım sayılır ay sonu salarım artık kumarı falan saçlarıma ak düştü bu slot yüzünden 😄
S olsunEvet yattık sağlık olsun başka sefere ...