Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mertinho50 | Kasa 400 Hedef 3 - 4 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,668
10,463
113
Şu f

Para istemek nedir ya küfür yazmamak için kendimi zor tutuyorum üstat. Adam gönlünden geçer veya çekiliş çıkar atar 3 5 birsey. Diğer türlüsü küfürü hakediyorlar
Simdj söyledi birisi 700 tl sini çarpmış adamın yazık günah yani ben kimseye borç vermedim.vermemde karşıyım bu tür durumlar olmasın diye zaten de utanmadan yazınca tutamadım kendimi k elemana hiç kimse taviz vermesin

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Simdj söyledi birisi 700 tl sini çarpmış adamın yazık günah yani ben kimseye borç vermedim.vermemde karşıyım bu tür durumlar olmasın diye zaten de utanmadan yazınca tutamadım kendimi k elemana hiç kimse taviz vermesin
Böylesine yaz sonuna kadar banlansam da destekcinim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Iyi ettin ogrendigim iyi oldu oyleleriyle ugrasmayi seviyorum gedson fernandezde aynu boyleydi ugrasdim onunla ban yedi artik yk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...