- 5,648
- 10,313
- 113
Neden olmasın 3 0 la bitsin olmaması için elinden geleni yapmak zorunda bol şansBir çılgınlık yaptım maçı Efes kazanır dedim diğer ikisi aynı 😄
Keşke alt oynasaydım bende 😒Neden olmasın 3 0 la bitsin olmaması için elinden geleni yapmak zorunda bol şans
Şansın daim olsun reis
Uzarsa bu kupon yatarMaçların güzel gidiyor umarım bala g.te Efes kazanır bende kazanırım 😅
Tüpçü talimatı vermiş Efes kazansın seri uzasın diye ama o kadar berbat oynuyorlar ki kazanmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Uzayacağını sanmıyorum ya Fener bitirir seriyi 3-0Uzarsa bu kupon yatar![]()
Yani seri 3 0 da bitmesin diye daha fazla izlenme olsun diye verdi fb maçı ama sana yaradı Allah'tan 2 de 1 atti fb son 3 sn kala faulleri yoksa 82 82 uzamistiTüpçü talimatı vermiş Efes kazansın seri uzasın diye ama o kadar berbat oynuyorlar ki kazanmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Uzayacağını sanmıyorum ya Fener bitirir seriyi 3-0
Kesinlikle. El atmasalar fener çok rahat yenerdi dediğin gibi bize yaradı diğer iki maçta alt biterse kazanıcazYani seri 3 0 da bitmesin diye daha fazla izlenme olsun diye verdi fb maçı ama sana yaradı Allah'tan 2 de 1 atti fb son 3 sn kala faulleri yoksa 82 82 uzamisti